donderdag 17 augustus 2017

Waeco koelkast 24 volt

Koelkasten in deze productgroep maken gebruik van een compressor. De ideale koelkast voor op de boot. De koelkast werkt zowel op als Volt. Dometic compressor koelkast Coolmatic CRX-80.


Een goede koelbox of koelkast is dan ideaal in je truck. De meest verkochte Koelbox voor in Vrachtwagens en Truck. Energiezuinige compressor koelkast van Waeco. Inhoud van liter, aansluiting 24V en 230V.


Waeco omvormer, 2Volt - Volt. De geïntegreerde besturingselektronica herkent ieder voltage zelf en . Sowieso raad ik je aan de koelkast op 24V te kopen en een compressor te pakken. Gemiddeld verbruik, Watt, Watt. De compressorkoelboxen van EVAKOOL leveren uitstekende koel- en vriesprestaties, ook bij . Alle door ons geleverde koelkasten werken zowel op als op volt.


De MF-is een staande thermo elektrische mini koelkast ideaal voor gebruik in. Is het mogelijk om een normale 220v koelkast in een caravan te zetten? König KN-MFDraagbare Minikoelkast 12V. WAECO COOLMATIC CRX-Koelkast.


Draagbare koelbox van Liter met 24V en 230V aansluiting All Ride. De exclusieve CoolMatic CR koelkasten zijn ontworpen voor iedereen . Daarnaast zou ik het voltage kunnen meten bij de aansluiting vlak voor de koelkast. De MDC is ideaal als u uw absorptiekoelkast wil vervangen door een . Wij hebben bijna alle type,s en modellen electrolux endometic en waeco.


Speciale CF elektronica me digitale temperatuurweergave. Alle CF-koelapparaten bewijzen dat ze net zo krachtig zijn als uw koelkast thuis. Nieuwe generatie luxe inbouw koelkasten voor jacht en caravan. Geschikt voor boten en campers,.


Voor aansluiting thermo-electrische volt koelboxen op h. Werken op: 2volt , volt en op alle soorten flessengas. Autolader V , Autolader V. Compressor koelbox met aparte gedeeltes. Premium koelkast , frontpaneel in RVS. Deur met veiligheidssluiting boven- en onderaan 2) Vriesvak apart geïsoleerd . Nu wil het geval dat op mijn schip ook een koelkast staat die hetzelfde gedrag.


CF-Enquire Now RV SUPERSTORE CANADA 894.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts