vrijdag 25 augustus 2017

Meterstanden opnemen

Hoe moet u de elektriciteitsmeter en gasmeter aflezen? Bekijk hoe u meterstanden afleest op alle soorten meters. We tonen hoe u de gasmeterstand afleest en u leert de elektriciteitsmeter aflezen.


Je meterstanden zijn belangrijk. Wanneer u een meterstandenkaart van uw energieleverancier ontvangt, kunt u zelf uw meterstanden doorgeven.

Geef dan hieronder uw meterstanden door. We vragen uw standen voor uw jaarrekening, als u verhuist, opzegt en als u een nieuwe klant bent van Essent. Spring naar Moet je aanwezig zijn als de DNB de meterstand komt opnemen ? Als de meterstanden nergens zichtbaar vermeld zijn en de . U heeft een brief ontvangen dat Stedin bij u langskomt om meterstanden op te nemen.


Lees een toelichting op de brief en veelgestelde vragen van onze . Stroom, gas en warmte hebben allemaal hun eigen meter.

We leggen uit hoe je de verschillende meterstanden af kunt lezen. Voor een goede werking en het anoniem analyseren van onze website plaatsen wij functionele en analytische cookies die geen of geringe gevolgen hebben . We nemen dan ook uw meterstanden op. Een energieleverancier dient tijdig haar eindafrekeningen op te stellen en dit doen zij aan de hand van meterstanden . Uw netbeheerder is verantwoordelijk voor het opnemen van de meterstanden. Vragen over meterstanden en dag- en nachtstroom stelt u altijd aan uw. Liander komt één keer in de drie jaar langs voor het opnemen van de meterstanden.


De meterstanden van je meterbrief doorgeven. Een afspraak maken voor een meteropname. Traditionele meter of budgetmeter, ontdek hoe u een juiste meterstandopname doet in enkele minuten. Het moment van uw meteropname hangt af van de netbeheerder in uw regio.


Op onze website vindt u meer informatie over wie uw netbeheerder is, en over uw . Eens je de meter hebt gevonden hoef je . Voor duidelijke Informatie rond het Opnemen van uw Meterstanden en Energiebesparende Maatregelen, kunt U altijd terecht op energie-vergelijken. Op basis van je meterstanden betaal jij een maandelijks bedrag voor energie.

Je kunt contact opnemen met je leverancier om te vragen of je . Krijg inzicht in je energieverbruik door je meterstanden bij te houden. U geeft zelf de meterstanden door aan uw energiebedrijf als u gaat verhuizen. Lees hier verder waar u op moet letten. In de jaren waarin geen meteropname door de meteropnemer gebeurt, zult u zelf de meterstand moeten opnemen en doorgeven aan uw netbeheerder. Dus je zou in de bewuste maand enkele dagen (of dagelijks) de standen kunnen opnemen waardoor je ook de meterstanden van de . De komende maanden gaat HVC de meterstanden opnemen van de warmtenetten in Heerhugowaar Zaanstad en Broek op Langedijk.


Lees per meter hoe je de standen afleest en wat je invoert in de Oxxio App. Jaarlijks ontvangt u een regularisatiefactuur van uw energieleverancier. Opdat deze factuur gebaseerd zou zijn op uw werkelijk verbruik, . Na de invoer van de digitale meters voor gas en elektriciteit, moeten Vlamingen niet langer thuisblijven om hun meterstanden door te geven . Op Toon kun je je meterstanden raadplegen door op Toon te drukken op Menu, Grafiek, Meterstanden.


U wilt uw meterstand doorgeven. Deze meterstanden worden vervolgens doorgegeven aan de netbeheerder die op haar beurt de oude leverancier inlicht, zodat zij de eindafrekening kunnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts