dinsdag 1 augustus 2017

Hengelspel magneet

Met dit vrolijke hengelspel ben je verzekerd van uren speelplezier. Het spel kan alleen of samen met vrienden gespeeld worden. Het aquarium bestaat uit schotjes.


Makkelijk uit elkaar te halen dus zo weer . Eindelijk heb ik bij u de juiste magneten voor mijn hengel gevonden!

Ik gebruik het hengelspel al langer als kinderspel, in de kleuterschool, op bruiloften en bij . Goula houten hengelspel (vis spel) probeer zoveel mogelijk vissen te vangen. Spel is nog nagenoeg nieuw opsturen is . Sla ze aan de haak in dit leuke hengelspel ! Magneet vissen spelletje waarbij alle visjes een nummer hebben dus je ook leert omgaan met cijfers tijdens het spel! Kleurrijke eendjes zwemmen rond in de zwemvijver.


Hengel de eendjes uit de vijver.

Een fantastisch spelletje voor kleintjes. Dit magnetisch spelletje bestaande. Het hengelspel bestaat uit een vishengel van cm. Aan het eind van het touw kan een magneet of een haakje worden bevestigd. Het bekende hengelspel in een heel hoogwaardige uitvoering.


De aangenaam zwachte vissen laten zich makkelijk met de magneet in de hengel vangen. Een houten hengelspel met hengels en visjes met magneetjes. Eenvoudig, degelijk, magneten doen het goed.


Hartstikke leuk visspel voor kinderen. Gooi de vissen in het water, en vissen maar. Een hengelspel van hout met magneetjes aan de visjes en hengels. Magnetisch hengelspel , Vissenspel van het merk lilliputiens. Ik moest een hengelspel regelen!


En dat heb ik gedaan door deze acht vrolijk gekleurde magnetische visjes zelf te maken, plus een bamboe . Houten puzzel met vissen voorzien van een magneet , inclusief hengel. Probeer bij hengelspel de vissen met de hoogste puntenscore te vangen.

Er dient gevist te worden met een hengel, welke is voorzien van een magneet. Zowel geschikt voor binnen als buiten! In het tweede leerjaar maakten we een hengelspel met een magneet.


We visten onze eigen gekleurde visjes op. Om de beurt een muntje eruit hengelen. Wie het geluksmuntje eruit haalt heeft gewonnen.


Voor een cliënt die haar handen niet kan . Een magneet is gemaakt van ijzer. Dat ga je aan de hand van het hengelspel uitzoeken op het achterblad. Je kunt hem tegen de koelkast aan.


Dit DIY hengelspel van papier kun je heel eenvoudig zelf maken. Goed voor heel wat uurtjes vissen vangen! Met het Eichhorn- hengelspel worden de grootste vissen gevangen. Aan de houten hengel is een magneet bevestigd om de vissen en andere zeedieren naar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts