vrijdag 9 juni 2017

Slimme meter aflezen

De slimme meter geeft uw meterstanden door op afstand. Dit uitlezen van de slimme meter door Liander gebeurt standaard zes keer per jaar. Een slimme gas meter die gekoppeld is aan de slimme stroom meter. Overigens zou je het verbruik ook moeten kunnen aflezen door op Mijn . Betreft gasstand op de slimme meter mrt.


Meterstanden doorgeven terwijl ik een slimme meter heb?

We helpen u graag bij het aflezen van uw meterstanden. Precies zoals bij de traditionele meter. Heeft u hulp nodig met het aflezen van de meterstanden? Download hier de handleiding van uw slimme meter.


Bij een huishouden met een slimme meter kan de netbeheerder automatisch de meterstanden vanaf afstand uitlezen. Er bestaan verschillende soorten meters. De traditionele enkele of dubbele meter en de slimme meter.


Net zoals vroeger bestaan er ook voor de.

Met een Raspberry Pi, een kabeltje en software kun je gemakkelijk de gegevens uit je slimme meter uitlezen. Ontdek alles over de slimme meter werking . Gratis uitlezing van je slimme meter , al sinds de eerste dag maakt Enelogic het mogelijk. Registreer je adres en vraag de uitlezing direct aan! Bekijk hoe u meterstanden afleest op alle soorten meters.


Hoe moet u de elektriciteitsmeter en gasmeter aflezen ? Slimme elektriciteits- en gasmeter. Een gasmeter houdt bij hoeveel kubieke meter (m ) gas je verbruikt. Een digitale en slimme meter worden vaak door elkaar gehaald.


Elektriciteitsmeter met telwerk aflezen. Spring naar Kan ik de meter zelf nog aflezen ? Zelf meterstanden opnemen kan gewoon op het display van de slimme meter. Wanneer lezen jullie mijn slimme meter uit?


De meter is een vervanging voor de . Als je een slimme meter hebt, kunnen. Hoe kan ik mijn slimme meter aflezen ? Hoe zie je op jouw slimme meter wat je verbruikt?

Jouw slimme meter vervangt de oude gas- en elektriciteitsmeter. Maar je meter aflezen kan nog best lastig zijn. Versie-aanduiding van de kWh- meter. Aflezen van (terug-)leverstanden. Geleverde elektriciteit in kWh tegen laag tarief 1. Vaak kun je zelf de meterstanden aflezen dankzij een display aan de muur, een app op de mobiele telefoon of de website van de slimme meter.


Deze week een slimme meter gekregen. Dus het besparen van energie kan beginnen. In het display lees ik enkel standen uit die ik . Ook bij deze meter kun je vaak geleverd . De netbeheerders zijn bezig met de uitrol van de slimme meter. Inzicht in verbruik Bij het gebruik van een slimme meter komt er geen meteropnemer meer langs en je hoeft zelf niet meer de meterstanden door te geven.


Uw netbeheerder kan dan niet uw meterstanden op afstand aflezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts