maandag 19 juni 2017

Postnl groningen contact

Onze klantenservice helpt je graag bij je vragen of problemen. Hier vind je ook verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Vind locaties en openingstijden van Postzegelverkooppunten, Postkantoren, Business Points en brievenbussen in de PostNL Locatiewijzer.


Wilt u direct contact met de klantenservice van PostNL ? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle .

De openingstijden van PostNL postkantoor Kajuit 2in Groningen vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van PostNL postkantoor - op . Heeft u vragen over de pensioenregeling, of wilt u meer informatie? Flexibel verzenden voor uw bedrijf. Zoek je parttime werk binnen de klantcontact branche?


Kom werken bij PostNL in Amsersfoort . Als contactspecialist werk je bij Cendris voor PostNL. Je bent zowel het visitekaartje van Cendris als van. Ons doel: opdrachtgevers ontzorgen door goede en . Lijkt het je tof om te werken bij PostNL ?

Bekijk ons aanbod van PostNL vacatures , schrijf je gratis in bij YoungCapital en solliciteer direct! Stuur dan de barcode mee in je bericht. Ben jij de klantvriendelijke medewerker die het leuk vind om mensen te woord te staan? Cappital leverde maatwerk bij PostNL voor de regeling van de postbezorgers - Arjan van Dijk, Senior Adviseur Pensioen bij PostNL. Openingstijden PostNL , Overzicht met openingstijden , koopzondagen en koopavonden van alle PostNL vestigingen in Nederland.


Bekijk alle informatie over het PostNL Pakketpunt in je GAMMA bouwmarkt. Met onze ruime openingstijden en goede parkeermogelijkheden een fluitje van . Bij Primera winkels met een PostNL of DHL servicepunt kun je eenvoudig en snel je pakket verzenden en ophalen. Ook aannemer Dusseldorp, die het voormalig PostNL -gebouw bij station Groningen sloopt, deed mee.


Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Ook kun je terecht bij onze service punten van ING en PostNL.


Wij zijn een PostNL Postkantoor, u kunt bij ons:. Wij bieden jou een salaris van € per uur. Naast je salaris heb je recht op . Pand PostNL Groningen maakt plaats voor bussen.


Heeft u een inhoudelijke vraag of opmerking, neem dan contact op met het redactieteam . Your parcels safely delivered to any address in the Benelux. Check out all the latest from the world of parcels .

Vanaf augustus aanstaande gaat Valid Express verder als koeriers- en expressdienst van PostNL. Word Klantcontact medewerker bij PostNL Groningen ! Behalve de naam van de dienstverlening en de website . Op al onze locaties hebben wij een PostNL Business Point in de zaak. Ook voor onderstaande PostNL zaken bent u bij ons aan het juiste adres:.


Er is een aantal Bruna winkels met een PostNL servicepunt. Deze kunnen afwijkende openingstijden hebben. Kijk hiervoor in de locatiewijzer van PostNL of . Neem contact op met Locatie Leeuwarden.


Binnen onze vestigingen Drachten en Sneek bevind zich een Postnl. Als ondernemer aan de slag bij PostNL. PostNL agentschap - PostNL postkantoor - Stomerij servicepunt - TNT agentschap.


Ruime openingstijden ook tijdens de avond uren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts