donderdag 1 juni 2017

Baby water

Dit geeft de hoeveelheid kalk en magnesium in water aan. Door een te lage hardheid wordt het water minder smakelijk waardoor de dieren minder water opnemen. Dit komt de prestaties van de dieren niet ten goede.


Calcium en magnesium bepalen samen de hardheid van uw drinkwater. Zoetermeer heeft een waterhardheid van dH. De hardheid in Groningen varieert van °D tot 1°D. Perfect Water zorgt voor kalkvrij water en lagere energiekosten.


Het leidingwater in Assen heeft een waterhardheid tussen de 8. Dat houdt in dat het water tamelijk veel kalk (calcium en magnesium) bevat. Waterdruk is de druk die op het water in de waterleiding staat. U merkt dat aan de hoeveelheid water die uit de kraan komt als u hem helemaal openzet.


De waterhardheid van het water in Den Haag is dH. Deze hardheid treft u aan op de website van uw waterbedrijf Dunea. Met deze hardheid is het water in. Bekijk hier de waterkwaliteit en hardheid van uw drinkwater. Hard water is water dat veel kalkaanslag geeft: de beruchte witte vlekken en strepen.


De ( water ) hardheid van drinkwater of leidingwater in Nederland wordt algemeen aangegeven in Duitse graden en in België in Franse graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts