vrijdag 14 april 2017

Vaarwegen app

Deze app bevat alle waterkaarten van de ANWB, gecombineerd met gegevens van vaarwegen , bruggen, sluizen en jachthavenvoorzieningen. In de app vind je alle waterkaarten van de ANWB en zo goed als alle informatie uit. Bekijk hier het lijstje, samengesteld door de Waterkampioen, met de handigste watersport- apps ! Vaarkaart Nederland is een vaarkaart en wateralmanak voor iOS en Android welke tijdens het varen direct alle informatie toont welke van.


De Waterkaarten app biedt: - Alle meest recente ANWB waterkaarten - Alle ANWB Wateralmanak informatie - Locaties van jachthavens en alle gegevens over . De Waterwegen app is de alles-in-een app voor op het water.

Overzicht van gratis waternavigatie software en mobiele apps. Elektronische navigatiekaarten raadplegen. Downloaden voor computer, tablet en mobiel. Met de nieuwe Lighthouse- app worden watersporters probleemloos naar. Klik op een punt op je vaarweg en je krijgt direct een nieuwe route.


De eerste versie van de VisuRIS- app wordt gepubliceerd in de app stores van Apple en Android (week 29). Dit is alvast een eerste release waaraan in de . Recreatieschippers in de provincie Noord-Holland kunnen gebruik maken van een unieke dienstverlening via een app : een digitale vaargids .

De app voor de binnenvaart: vlot, veilig en slimmer varen! Er is veel data beschikbaar van de provinciale vaarwegen , ook in Zuid-Holland. De informatie uit de app is aanvullend op de bestaande registratie.


Je kunt via deze app onregelmatigheden op de vaarweg melden. Duidelijke informatie per vaarweg en onderhoud aan bruggen, sluizen en oevers. Dat is een app voor vaarweggebruikers met actuele informatie over o. De provincie Zuid-Holland heeft een gratis vaarwegen - app gelanceerd: VarenZH.


Het is de eerste mobiele applicatie met informatie over . De app is bedoeld om de veilighei verkeersregulering, vlotheid en duurzaamheid op de vaarwegen in Nederland te bevorderen. U kunt tevens de DKW Vaarkaart Friese Meren inladen in deze app. In deze applicatie vindt u informatie over de provinciale vaarwegen in . Doel van de app is het bevorderen van de veilighei verkeersregulering, vlotheid en duurzaamheid op de landelijke vaarwegen.


Meld onveilige situaties op het water via de Vaar melder- app ! Alle waterkaarten van de ANWB aan je vingertoppen met de complete app voor. ANWB Waterkaarten van Nederland en alle informatie over vaarwegen , . Vlaamse waterweginfo van Visuris nu ook via app - Havens en vaarwegen. De nu gelanceerde versie laat vijf soorten.

Dit is in Nederland de eerste mobiele applicatie, die informatie geeft over de Zuid -Hollandse provinciale vaarwegen. Er komt een meldpunt waar zwemmers, surfers, zeilers en beroepsvaart gevaarlijke situaties op rivieren, kanalen en andere drukke vaarwegen. De gratis app is gelanceerd door de provincie Zuid-Holland. De detailkaarten van de vaarwegen zijn gebaseerd op Inland ECDIS v 2. Het vaarroutenetwerk maakt u wegwijs op de vele vaarwegen in Nederland.


Via knooppunten kunt u uw weg vinden. De stap naar alleen maar grotere en diepere vaarwegen is te snel. App in ontwikkeling voor (bijna-)ongelukken op het water.


We vroegen het Rob Weeda, beleidsadviseur Vaarwegen. Vorige week is een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de landelijke invoering . RiverGuide Recreatie is gemaakt in . VAARKAART NEDERLAND DE PERFECTE APP VOOR. Met deze app kun je op een digitale kaart alle bruggen en vaarwegen in Nederland . De app gaat nu worden getest met een aantal geselecteerde schippers.


Praktische tips over brugtijden, zwemlocaties en verkeersborden. De VaarWater app van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en Waternet is. Maar ook buiten de stad zijn prachtige vaarwegen te ontdekken. Hierdoor ziet u direct waar de route op . Met de app van de Skipper ziet u straks op de kaart altijd waar u bent.


Alle vaarwegen staan op de kaart, in verschillende dikte zodat ook de recreatieklasse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts