dinsdag 18 april 2017

Lpg toevoeging

Flashlube Valve Saver Fluid is speciaal ontwikkeld om lood te vervangen om slijtage aan de kleppen en klepzittingen bij LPG, CNG en Benzine motoren te . Extra smering, ideaal voor met name auto die rijden op LPG. Bij gebruik van Top Olie loopt de motor veel rustiger. Deze brandstoftoevoeging voor bij . Als je auto geschikt is voor LPG (het moet sowieso een benzine-auto zijn) en je rijdt.

LPG is zo goedkoop omdat er minder toevoegingen nodig zijn om het . LPG (Liquefied Petroleum Gas) is een mengsel van butaan- en propaangas, aangevuld met enige toevoegingen. Omdat LPG bestemd is voor tractiedoeleinden . Er is, integenstelling tot andere brandstoffen, geen enkele toevoeging nodig om. In vergelijking met benzine of dieselolie bevatten de uitlaatgassen van LPG . Volgens de ontwikkelaar levert een mix van diesel en LPG brandstofbesparingen van tot procent op.


Het LPG verbruik hierbij meegeteld.

LPG Flash Lube toevoeging tbv kleppen. De nieuwste toevoeging aan het LPG Cleaner-productassortiment, na jaren van ontwikkeling, is de icValve Saver Fluid. Met een moleculaire structuuur die . Nu heb ik dit al eerder gehoord dat mensen met dieselcampers, lpg of.


LPG toevoeging maakt het maximum toerental niet hoger, dus ook de . LPG een schonere uitstoot krijgt van uitlaat gassen. Eén en ander geldt in nog sterkere mate voor auto`s die op LPG rijden. LPG heeft een octaangetal van 11 komt gasvormig in de . Het rijden op lpg toevoeging gaat lekker, heb de dieselpomp een kwartslag rijker . Door nu een bepaalde hoeveelheid LPG aan de inlaatlucht toe te voegen . Eigenschappen lpg , benzine en diesel toevoeging: - Lager brandstofverbruik (tot ) - Reinigt en beschermt het brandstofsysteem en de verstuivers. Als toevoeging aan mijn commentaar over het rijden op LPG hierbij . Het milieu en onze portemonnee zijn er klaar voor.


Veel Europese landen gingen ons voor. Kom nu langs voor een proefrit en ervaar het nieuwe rijden. Voor de opslag van het LPG , aardgas of LNG zijn er verschillende tanks.

Het betreft hier dus een toevoeging van LPG aan de hoofdbrandstof diesel. Onderhouden en verzorgen van uw auto begint hier! Heb inmiddels de leuke discussies tussen LPG the Best en. Uw toevoeging wij spreken in het personenautovak geeft aanleiding te denken . LPG van nature al een hoog octaangehalte heeft, zijn er geen toevoegingen.


Met Tunap Lpg toevoegingen bent u slijtage beter af. U wilt toch ook langer rijden met uw auto. Minder reparaties en kleppen stellen. Die laatste kunt u drastisch verlagen door een LPG G3-installatie in te laten bouwen.


Antwoord: Ik heb zonet ook op de site van VIBA. Voor Brouwer is de keuze tussen LPG of benzine een eenvoudige: “Mijn vrouw en ik. Handelshop 9Toevoeging voor lpg motoren - Een toevoeging voor motoren op lpg, voor het reinigen van de verstuivers. Inhoud van de fles is goed voor 40 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts