donderdag 27 april 2017

Pelletkachel subsidie

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen voor de aanschaf van pelletkachels. De regeling is voor particulieren en zakelijke. U bespaart tot op uw energie kosten met de producten van RR . Met een pelletkachel kan je aanzienlijk op . De Nordic Fire dealers helpen u graag.

Lees hier hoe u subsidie op uw pelletkachel kunt aanvragen. Koop nu een pelletkachel met minimaal €50- subsidie. Onder deze subsidieregeling valt ook de subsidie op de pelletkachel.


Ontvang tot wel € 6subsidie voor de aanschaf van een pelletkachel met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Een pelletkachel is een kachel die gestookt wordt met korrels van geperste houtsnippers: houtpellets. Verwar pellets trouwens niet met houtpallets, die voor.


Het is namelijk mogelijk om subsidie.

Dit moet ook door de subsidie. Waar en hoe vraag je de subsidie aanv? Wil je een pelletkachel kopen om je woning mee te verwarmen?


Wij vertellen je alles wat je moet weten over de pelletkachel (-cv) en de subsidie hiervoor. Hier leest u alles over de subsidie van de pelletkachel. Dat betekent dat het apparaat bij aanvraag van de subsidie al is betaald en geïnstalleerd. Bij aanschaf van een pelletkachel ontvangt u minimaal 5euro subsidie.


Deze subsidie is ingesteld om het milieu te . De subsidie is enkel voor pelletketels (= centrale verwarming op pellets). Wist u dat u subsidie krijgt bij de aanschaf van een pelletkachel ? In dit artikel vertellen we er alles over, lees nu verder voor meer informatie! Subsidie voor pelletkachels en pelletketels. In het kort houdt deze regeling.


De Rijksoverheid stimuleert het gebruik van duurzame energie, o. Vind pelletkachel met subsidie op Marktplaats. Ontvang nu minimaal €50subsidie op de aanschaf van een pelletkachel.

Er is dit jaar nog volop subsidie beschikbaar voor duurzame verwarmingstoestellen als warmtepompen, zonneboilers, biomassaketels en . Pelletkachels komen in aanmerking voor Pelletkachel subsidie. Dit valt onder de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Steeds meer mensen maken kennis met de vele interessante voordelen die verbonden zijn aan het aankopen van een pelletkachel. SUBSIDIEREGELING PELLETKACHELS hoe werkt het eigenlijk? Vanaf januari stelt de overheid €miljoen subsidie beschikbaar om het gebruik van . Alle door ons gevoerde merken pelletkachels : -( Anselmo) COLA.


Lees alles over de subsidie en koop hier uw pelletkachel ! Dit kan van invloed zijn op de uiteindelijke hoogte van uw subsidie. Ben je op zoek naar een kachel om je huis met duurzame energie te verwarmen? Denk dan ook eens aan een pelletkachel. Voor particulier of bedrijf verzorgen wij de aanvraag voor subsidie op uw pelletkachel.


Bij houtpellet- kachel bent u aan het juiste adres! ISDE subsidie specialist voor pelletkachels. Wij zijn dé specialist in pelletkachels.


En gaat u daarvoor een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel aanschaffen? Wilt u zelf uw huis duurzaam verwarmen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts