maandag 3 april 2017

Compost maken balkon

Compost maken je balkon , terras of in een hoekje van je tuin. Zo moeilijk is het niet en je doet je . Je kunt heel simpel je eigen super- compost maken. Een paar plastic bakken van de Blokker, je GFT of tuinafval en de nijvere tijgerwormen . Kunnen we van dit afval een grondstof maken , zodat we geen verspilling. Maar is een compostbak niet wat groot voor op een balkon ?

Op een balkon is het lastig moestuinieren en composteren. Plaats een composthoop minimaal meter van een oppervlaktewater. Video: de basis om zelf compost te maken. Daarom kun je snel composteren op je balkon , met alleen keukenafval. De balkonton is een innovatief systeem, een combinatie van een verticale kruidentuin en.


De buis kan ook volledig worden geopend om ze leeg te maken of te . Met een wormenbak maak je snel en reukloos compost van je GFT afval, ook in de stad of met een klein balkonnetje. Onze wormenhotels zijn vaak ook als . Vandaag geen gezellige groenteplantjes, maar de harde werkelijkheid van het balkontuinieren.

Wat mag wel in de compostbak en wat absoluut niet? Kun je compost maken op een balkon ? Een compostbak maken kun je zelf in vijf stappen. Een wormenbak is ook ideaal voor een kleine tuin of balkon. Van keuken en tuinresten kun je prachtige compost maken.


Je hebt bijvoorbeeld de Balkonton , een verticale moestuin op pootjes met ingebouwd . Je hoeft geen expert te zijn om zelf een compostbak te maken. Ook is een grote buitenruimte zeker geen vereiste. Of je nou een tuin, terras of balkon hebt, . Balkon tuinieren met eigen compost de review van de balkonton. Van je eigen afval waardevolle grondstof maken. Zelf compost maken : gooi in je compostton of wormenbak alleen.


Voor het composteren van groen keukenafval op een balkon is een . Je eigen groenafval composteren als je geen (moes)tuin hebt? Balkonton wil stadstuinieren makkelijker maken en is een van de drijvende . Composteren kan niet alleen in een tuin maar ook op een terrasje, balkon , garage of zelfs . Een eigen composthoop maken en onderhouden: geef je planten de zorg die ze verdienen en help. Heb je een grote tuin, een kleine of alleen een balkon ? Duik dan in de wereld die compost heet.

Wil je je tuin of balkon heel blij maken ? Wordt het een hoop, een toren of een emmer? This Pin was discovered by Chantal Buslot. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Maar als je geen tuin hebt en wel een terras of balkon kan je bij het composteren gebruik maken van een wormenhotel. GFT-afval kan omgezet worden tot compost. Dit kun je zelf doen in je tuin, op het balkon of zelfs in je huis. Aanstaande zaterdag, september, staan de CompostBakkers bij het Grondstoffen lab in Leidschendam. Leer alles over zelf compost maken.


Gewoon thuis, op het balkon , in de tuin of met de hele buurt. Een zonnige plaats is niet geschikt omdat de compost in de zomer snel uitdroogt. Om bodemleven (vb. regenwormen) mogelijk te maken , moet de composthoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts