dinsdag 10 november 2015

Zilveren kruis achmea contact zorgverleners

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea. Vind het telefoonnummer van onze klantenservice online of stel uw vragen per chat, Whatsapp, forum of e-mail. Vind snel en gemakkelijk een zorgverlener waar we afspraken mee hebben gemaakt.


Wij werken deze informatie wekelijks. Dat betekent dat er een aantal dingen worden aangepast in het declareren van .

Wilt u weten of wij een contract hebben met uw zorgverlener ? Een contract bevat net als voorheen de afspraken met alle merken van Achmea. Nederland en vergoeding bij niet gecontracteerde zorgverleners. Met een aantal zorgverleners zijn we nog in gesprek, waaronder een aantal . Slecht heel slecht,telefonisch krijg je geen contact. Al een geruime tijd bezig om telefonisch contact te krijgen wat elke keer . Hebben wij een contract met uw zorgverlener ?

Indien u uw inlogcode kwijt bent, kunt u uw gegevens opvragen onder de knop Wachtwoord vergeten. Direct contact met de klantenservice. Bekijk ons overzicht van contracten en zie waar je terecht kunt. Een lijst met vergoedingen van zorg bij niet-gecontracteerde zorgverleners staat op zk.


Materiële controle is een onderzoek waarbij we voor zorgverleners inzichtelijk maken hoe zij . De rechter oordeelt in hoger beroep dat tandartsen juist hebben gedeclareerd. Een zorgverlener met wie wij afspraken hebben gemaakt over de kwaliteit van. Prettig contact , er wordt veel vergoed. Op specifieke gebieden kopen zij apart zorg in voor Pro Life. Bijvoorbeeld christelijke psychologische hulp en IVF . Er is ook een overzicht van de zorgverleners die zij gecontracteerd hebben, . Kleine zorgverleners zonder contract met de verzekeraar winnen een.


Het bedrijf is onderdeel van Achmea , dat ook op andere terreinen actief is en . Per zorgverzekaar vindt u hier. Wij raden u aan, zeker in geval van onduidelijkheden, contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Rekeninggegevens Geen rekeninggegevens invullen van zorgverleners. Exterieur van het hoofdkantoor van Achmea. Ze stellen vragen aan zorgverleners als: wat is de beste manier van . Gebruik dan de Zorgzoeker op zilverenkruis. Lees hier een artikel van een zorgverlener met een eigen praktijk over wat het met je doet . Zo kunt u per label zien of deze zorgverzekeraar een contract met MST heeft.


Als er een contract is met de zorgverlener waar u naar toe gaat dan kost uw behandeling minder voor de. De vergoeding bij zorgverleners zonder contract bedraagt. Daarom maken zij gebruik van de Achmea Beoordelingsrichtlijn.


Andere labels van Achmea zijn bijvoorbeeld ZieZo, Avéro en FBTO. Dan probeer je contact op te nemen zijn ze onbereikbaar en vervolgens hoor ik nu. Bij niet gecontracteerde zorgverleners maximaal € 75.


De Achmea PraktijkStatus (APS) is. Korting op brillen en contactlenzen. Zolang zorgverleners zónder contract ook betaald moeten worden, ook al. Gelre ziekenhuizen heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten. Beter Af Selectief, Take Care Now!


RST Zorgverleners staat voor identiteit en kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts