maandag 16 november 2015

Toevoeging dieselbrandstof

Bardahl Diesel Treatment is een diesel toevoeging die het diesel brandstofsysteem schoon houdt. Reinigt verstuivers en verbetert het brandstofverbruik. Of u diesel additieven, benzine additieven, olie additieven of radiator additieven. Net als benzine bevat diesel een steeds hoger percentage bio-bestanddelen, die eerder vervuiling van het brandstofsysteem en de motor in de . Brandstof met een speciale toevoeging zou beter zijn voor je motor en je zou er ook verder mee kunnen rijden. Nieuwe naam voor benzine en diesel.


Als ik mijn auto wegbreng voor een onderhoudsbeurt wordt er iets aan de brandstof toegevoegd dat het brandstofsysteem schoonmaakt. Deze Diesel System Cleaner is een diesel reiniger die zowel preventief ( probleemvoorkomend) als curatief (probleemoplossend) gebruikt kan worden. BDC is een zeer complete dieseltoevoeging om diesel vrij te houden van vocht en bacteriegroei. Voor brandstoftanks van boten, tractoren en campers.


Diesel toevoegingen als diesel antifreeze, een diesel reiniger, een EGR-klep behandeling of cetaan verhoger: Bardahl heeft een compleet assortiment diesel. Diesel tanken bij jachthavens is tegenwoordig veelal af te raden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts