vrijdag 27 november 2015

Neodymium vismagneet

Raak jij zoek in het aanbod vismagneten, weet jij niet . Krachtige neodymium vismagneten om te magneetvissen. Deze neodymium vismagneet met KG trekkracht wordt geleverd met touw. Dit is de perfecte set voor beginnende magneetvissers. Als je wilt gaan vissen met je magneet is het het beste om een neodymium vismagneet te hebben.


Dit magneet soort is vele malen sterker dan . Magneet voor volwassenen die willen starten met magneetvissen of voor . Geschikt voor op prikstok, hoge trekkracht tot 8kilogram en verzwaarde magneten te koop. Vismagneten voor magneetvissen. Magneetvissen vismagneet 1KG nieuw goede prijs Magneetvissen met 1KG te koop aan een goede prijs.


Als je gaat magneetvissen dan is het aan te raden om met de juiste vismagneet te gaan magneetvissen. Een vismagneet van Kilogram is de lichtste . Met draadbus verzinkt, Dit is het sterkst magnetische materiaal. Het combineert in een systeem een zeer hoge trekkracht. Met de POWERPULL bent u verzekerd van de beste kwaliteit vismagneet die er.


De onderkant van de magneet is volledig magnetisch en er zit een metalen omhulsel. Gratis zoekertjes Feesten (overige)/Feesten, Verjaardag ( volwassenen) : Een dagje magneetivissen met een neodymium vismagneet. NEODYMIUM VISMAGNEET 100x50mm (500KG) aangeboden in Doe-Het-Zelf en Bouw Tuin op Koopplein.


Eindhoven, de gratis marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts