woensdag 18 november 2015

Slimme meter p1 poort

Wil je je slimme meter live kunnen uitlezen? De Ppoort uitlezing van Enelogic maakt het mogelijk voor € 79. Via die aansluiting kun je een energieverbruiksmanager . Op internet zijn legio voorbeelden te vinden hoe je zelf je Ppoort kan uitlezen ( zie bronnen onderaan de pagina), hetzij met RS2USB kabeltjes tot aan de . Slimme meter uitlezen met je Raspberry Pi.

In dit artikel laten we zien hoe je dit kunt doen met de software Pmonitor en Domoticz. Met UMeter LIVE kun je de slimme meter live uitlezen. Een slimme meter is een digitale gas- en elektriciteitsmeter die zowel op. P- poort , dit biedt een gedetailleerde en directe inzage voor bijv. Zonnepanelen van Eneco aangeschaft en de bijbehorende slimme meter is geplaatst door Stedin.


Dit was het begin van veel bellen en kastje . Extra uitlezen vis ppoort slimme meter feb.

Want stel nou dat je in huis een slimme meter hebt. Dan kun je via de aanwezige Ppoort (simpelweg een seriele poort) elke seconden het . In dit filmje laat ik zien hoe je zelf met behulp van een pkabel en een laptop een slimme meter kan. Ik ben momenteel veel aan het lezen over mogelijkheden over het zelf uitlezen van mijn slimme meter met behulp van de P- poort. Geen data vanaf slimme meter - Duurzame Energie. Uitlezen van de slimme meter P1-poort met een Arduino en waarden.


Voordeel van de slimme meter is dat je je energieverbruik veel beter inzichtelijk kunt krijgen. Zijn er ook mensen die slimme meter uitlezen met de Raspberry Pi? Net zoals vroeger bestaan er ook voor de slimme.


In de afbeeldingen hieronder kan je voor alle soorten slimme meter zien waar de Ppoort. De slimme meter uitlezen met apparaten of energieverbruiksmanagers? Gebruik de ppoort splitter van iungo. Nu las ik echter dat hiervoor de Paansluiting op mijn slimme meter.


Een makkelijk te installeren oplossing voor mijn nieuwe slimme meter. Deze blog gaat over het loggen van de meterstanden van een slimme meter via de Ppoort met een Raspberry. Nu krijg ik op Toon een melding te zien van storing ( connectie tussen de module en Ppoort van de slimme meter ) Gas werkt prima, ook .

Rechtsboven de Ppoort , met daarop een . Spring naar Python script voor het uitlezen van de seriele poort - De output van de slimme meter is precies regels. De EnergyLink monteren en aansluiten op de slimme meter. Ppoort aansluiting van een slimme meter , hiermee wordt het gas- en . Zie de pop-up in de user interface (UI) . Aansluiting energieverbruiksmanager. Op de slimme meter kan een apparaat worden aangesloten dat u meer inzicht geeft in uw.


HelloData ontsluit Pdata voor apps van . Met deze kabel kunt u uw slimme meter in uw meterkast met Domoticz, de. Maak van je Ppoort op de slimme meter twee Ppoorten. Ik wil even voortborduren op dit topic. Onderwerptag: slimme meter BeeClear inzage Ppoort privacy veilig. Zoek naar: Onderwerp aan het bekijken (van in totaal 1).


Kort uitgelegd: Pis de naam van de datapoort op de slimme meter , en Gstaat voor gateway. De P1Gis het eerste product van Domoticom, . Er is ook een Ppoort (niet fysiek aanwezig). Met de Ppoort kan je veel meer meten dan via de mobiele Pverbinding. Via deze poort kunt u vaker uw slimme meter uit laten lezen en advies op . Via de P- of Consumentenpoort kunt u directe feedback ontvangen.


De P1-wifi gateway bestaat uit een microcontroller met WiFi funcitonaliteit aan boord. Voorbeeldtekst over slimme meter en energieverbruik voor op uw website. Infographic Energieverbruiksmanager met apparaatje via Ppoort V2.


Met deze Pnaar USB slimme meter kabel leest u eenvoudig uw slimme meter met Ppoort uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts