vrijdag 18 november 2016

Einhell tegelsnijmachine

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De tegel snijmachine is een makkelijk verplaatsbare machine voor het snijden van kleine en middelgrote wand-of . Einhell tegel snijmachine TC-TC 618. De einhell tc-tc 8tegelsnijmachine heeft een vermogen.


De robuuste roestvrijstalen tafel is uitgerust met een hoekschaal tot ° graden en . U bestel morgen in huis de einhell tc-tc 8tegelsnijmachine. De TC-TC 6is een compact en makkelijk te transporteren tegelsnijmachine en een goed apparaat voor het snijden van wand en vloertegels precies op maat. Meer info Levertijd: Levertijd: - werkdagen . Mooie sterke tegelzaag waarmee u tegels tot wel 62cm kunt . Coolblue: alles voor een glimlach. Conditie: Gebruikt Garantie: Geen . Nauwkeurig snijden van tegels voor uitstekende resultaten in keukens en badkamers. Met turbo diamantdoorslijpschijven maakt u sneden in keramiek, . Met een zaagdiepte van maar liefst 35mm bij een een stand van.


Robuuste tegelzaag machine, snel en eenvoudig te monteren door de inklapbare poten. Dus ook makkelijk mee te nemen op karwei. De TH-TC 6heeft u dan vlot en voordelig in huis. Het is geschikt voor alle elektrische. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder?


Ontdek ons ruim aanbod tegelsnijders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts