woensdag 6 juli 2016

Rothenberger brander

Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? High-performance propaan brander voor hardsolderen tot Ø mm en zachtsolderen tot Ø mm. Voor het hard en zachtsolderen . Soldeerbrander met gascartridges C2met ILL systeem.


Deze brander heeft een standaard . Refill gaspatroon Rofi II 1ml. Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen . Het universeel toestel met de prestatiekenmerken van het Airprop-systeem. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Hoge soldeer- en brandprestaties met mm brander ,. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Vind rothenberger brander op Marktplaats.


Ook heeft de brander een plastic omhulsel waardoor deze niet heet wordt en je veilig. ROTHENBERGER ROTHENBERGER BRANDER GR. Rothenberger soldeerbrander Brander met gaspatroon. Een soldeerbrander voor fijn soldeerwerk. Brander is te gebruiken in elke positie (360°), snel op te warmen en dus minder verbruik, lange levensduur, exacte vlaminstelling en tot uur hardsolderen . Deze soldeerbrander is handig voor al het fitting-, CV-.


Garanderen een hoge brander prestaties en hoge . Branderkop met geïntegreerde steunbeugel • Zachtsolderen tot Ø mm, hardsolderen tot Ø mm. Bestel eenvoudig en snel de beste producten voor autogeen lassen en solderen bij Zamro - Dé online technische groothandel. Onkruid branders op gas en elektrische onkruidbranders. Free delivery on eligible orders of £or more. Klik op het plaatje voor alle productinformatie!


Gepresenteerd door Rene Kogelman: de ST5Gasbrander van CFH. Onkruidbrander met piezo ontsteking, voor het bestrijden van onkrui . Cognitive function in obstructive sleep apnea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts