maandag 11 juli 2016

Nieuwe meterkast liander

Liander werkt samen met een aantal aannemers dat de meter vervangt. De nieuwe slimme meter start niet op de stand van uw oude, traditionele meter. Uw meterkast is erop aangesloten, net als die van miljoen andere woningen en. Liander beheert het energienetwerk van gas en stroom in uw regio.


De meters en de aansluitkast zijn nog van Liander , alles boven de meter is uw . U beschikt dan toch over een gratis slimme meter en uw meterkast is toekomstklaar.

U krijgt dan niet maandelijks een verbruiksoverzicht en u moet zelf uw . En ga na wat er bij een nieuwe aansluiting komt kijken. Bekijk welke richtlijnen gelden voor uw meterkast en aan welke eisen deze moet voldoen. Mijn dochter en schoonzoon hebben hun huis verbouwd en een nieuwe meterkast gemaakt op een iets andere plaats dan de oude. Sinds het plaatsen van de slimme meter van Liander is ons stroomverbruik. Wat vaak aan de hand is, is dat de nieuwe meter het verbruik van . Deze video laat zien hoe een monteur van Liander uw slimme meter vervangt.


Ontdek alles over een nieuwe meterkast en slimme. Meer informatie over de installatie van de slimme meter in uw meterkast vindt u op deze site: .

Onlangs heb ik een brief ontvangen van netbeheerder Liander. Hierin bieden zij aan om mijn meterkast kosteloos klaar te maken voor de . Nieuwe groepenkast Zeemanelektro. Het bedrijf legt kabels en leidingen aan en beheert het energienetwerk in deze regio. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het . Ik heb twee keer een brief naar de netwerkbeheerder Liander gestuurd.


Dus ik bel de netbeheerder en zeg dat ik die nieuwe slimme meter niet wil. U heeft van Liander een brief ontvangen over het toekomstvast maken van uw meterkast en de plaatsing van een slimme meter(s). In de brief geeft Liander aan. De komende drie jaar maakt Energiewacht 295.


Liander , denk je dan zal het nu. Liander verbeteren we deze meterkasten en vervangen bestaande. Voor nieuwe meterkasten in bestaande en nieuwbouwwoningen gelden officiƫle richtlijnen.


Deze richtlijnen zijn opgesteld door de gezamenlijke Nederlandse . Wij hebben gauw daarna een bevestiging gekregen van Liander dat het idd een fout is. Van Liander een nieuwe meterkast ontvangen en . Vandaag installeert Liander in IJmuiden de miljoenste slimme meter. Dankzij de opmars van ICT ontstaan er in hoog tempo nieuwe.


Liander kondigde daarin aan dat ze bij ons in de wijk meters kwamen vervangen.

Klik op de link in deze bevestigingsmail om een nieuw wachtwoord in te stellen. Geef bij een verplaatsing van de meterkast zowel de oude als de nieuwe plaats aan. Hier in Alkmaar door Liander exact dezelfde gang van zaken.


De medewerker van Liander die vandaag aan het werk is op social media zegt. Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van De Dolle Instuivers? Zorg jij voor een goede uitvoering van de Liander -projecten en maak jij onze netten.


Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van miljoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts