donderdag 14 juli 2016

Magneten voor glasbord

Kortingen bij afname meerdere stuks! Kleine, maar toch daardoor niet minder betoverende accessoires voor het aanbrengen van . Extra sterke glasbordmagneten geschikt voor ieder magnetisch glasbord ! Verschillende vormen beschikbaar! Wij hebben sterke magneten voor de glazen magneetborden en kleurige glazen prikborden in onze winkel.

Sigel 20x10x20mm Extra Strong stuks. Voor een optimale werking adviseren wij u glasbord. Sterke magneten geschikt voor glasborden , cilinder en vierkante vormen. Door de sterke magneetkracht zijn deze witte magneten uitermate geschikt. Alles wat u met een traditioneel whiteboard kunt, dat kunt u ok met een glasbord.


Want omdat het bord magnetisch is kunt . Magneetjes voor glasbord , magnetisch bor planbord.

Wij leveren magneten die wel blijven zitten! Voor deze schijfmagneten en vele anderen: . Op deze pagina vindt u een uitgebreid overzicht met accessoires voor glasborden. Zoals glasbord markers, magneten en wissers.


Als u een glasbord wilt kopen . Nobo glasmagneten zijn extra sterke magneten , die speciaal zijn gemaakt voor glazen borden. Maar u kunt er ook tot vel papier tegelijk mee vasthechten. De goedkoopste cartridges voor JOUW printer! Ruim assortiment magneten in diverse formaten en kleuren uit voorraad leverbaar.


Inclusief afleggoot, magneten en uitwisser. Glasbord magnetisch wit is beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Ronde, vierkante en cilindervormige magneten in verschillende.


Scherpe prijzen – Gemakkelijk – Snelle levering. Glas-magneetborden artverum zijn ware kunstwerken en een lust voor het oog. Vul hier een korte omschrijving in van uw diensten, producten of bedrijf.

Van standaard glasborden tot glazen planborden. In diverse maten en kleuren leverbaar. Door het unieke bevestigingssysteem ziet u geen bevestigingsdelen.


De op vierkant of rechthoek gereduceerde vormen van de artverum serie werken. Naga magnetisch glasbord 60xcm. Het glasbord uit het Diamond-assortiment van Nobo heeft een magnetisch oppervlak van gehard veiligheidsglas. Het bord is uitstekend uitwisbaar en is zeer . Witte glasbord magneten , set per stuks (mm).


Let op: de magnetische wisser en rondmagneten zijn extra sterke magneten. Het memobord is beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Magnetisch memobord gemaakt van glas.


De magneten zijn 10mm groot en . Magneet legamaster 30mm voor glasbord mat chroom informatie aan het zoeken ? Moderne, pure structuur en exclusief filmdoekformaat. Eenvoudige, rechtlijnige vormgeving en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts