dinsdag 7 juni 2016

Slimme energie meter

Spring naar Voordelen voor zowel de consument als de netbeheerder en de. De slimme meter zelf is – in tegenstelling tot de naam suggereert – niet slim. Het is niets meer dan een digitale energiemeter die bijhoudt . Wij delen deze standen met uw energieleverancier.


U kunt er ook voor kiezen om de uitleesfunctie na de installatie van de slimme meter uit te schakelen.

De Vlaamse overheid start met de invoering van digitale energiemeters in Vlaanderen. Met een slimme meter kan de gebruiker op elk moment zien hoeveel . Een slimme meter is een digitale energiemeter waarvan de meterstand op afstand is uit te lezen. Je kunt hem weigeren, en je kunt ervoor . U krijgt vroeg of laat een aanbod om een slimme meter te laten plaatsen.


Nieuwsgierig naar uw persoonlijke energie -aanbod? De slimme energiemeter , die in alle huizen in Nederland moet komen te hangen, bespaart veel minder. De meterstanden zijn op afstand uit te lezen.

We hebben het over de slimme energiemeter , ook wel slimme meter of digitale meter genoemd. Een digitale meter is door een energieleverancier op afstand uit te lezen. Je ziet direct in Mijn Energie wat je verbruikt of teruglevert aan het net.


Over de slimme meter of over de kosten voor de meter ? Als u echt aan energiebesparing wilt doen, moet u de slimme meter combineren met een slimme thermostaat of een slimme energie -app. Of zullen ze de oude dan toch laten zitten. Nou zat daar ook het foldertje bij van de slimme energie meter. Energieverbruiksmanagers, die je kunt aansluiten op de slimme meter , geven inzicht in jouw verbruik en maken energie besparen makkelijker en leuker! Steeds meer woningen in onze gemeente krijgen slimme energiemeters.


Hierdoor kan efficiënter met energie omgegaan worden. Hier vind je alle informatie over de slimme meter. De bestaande energiemeter wordt de komende maanden overal vervangen door een slimme energiemeter.


Ze zijn er voor zowel gas en stroom. In Groot-Brittannië hoopt men er ook veel energie mee te besparen. Is bij de slimme energiemeter misschien een groter belang in het spel . Buiten het in gebruik nemen van een slimme energiemeter kun je ook gratis gebruikmaken van onze slimme meter diensten die je extra voordelen bieden!


Slimme tips en adviezen over het verbruik.

Controle van uw energierekening. Optimale service: wij regelen alles voor u. Bewust omgaan met energie begint bij. De nieuwe, slimme meter meet, net als de meter die wordt vervangen, het energieverbruik in uw huis. U ontvangt iedere twee maanden een verbruiksoverzicht dat . Dit kan een draaischijf- meter of Ferraris- meter zijn.


Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een slimme energiemeter in huis. Zo is dit type meter veelal af te raden voor mensen met zonnepanelen. In de meterkast van Marco Westenbrink is het een rommeltje. Het staat vol met spullen en kabels, maar er hangt ook een slimme energiemeter. Inzicht in verbruik Bij het gebruik van een slimme meter komt er geen.


Met de energiemeter wordt gemeten hoeveel energie een woning in een bepaalde periode verbruikt. U heeft een enkele, dubbele of een slimme energiemeter. Geen meterstanden meer doorgeven.


Inzage in uw energieverbruik: u ontvangt elke twee maanden een overzicht van uw energieverbruik. Gratis uitlezing van je slimme meter , al sinds de eerste dag maakt Enelogic het mogelijk. Duidelijke uitlezing, kortom een welkome aanvulling op mijn energie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts