woensdag 15 juni 2016

Benzinetank 20 liter

Aluminium benzine tank , inhoud circa liter. Afmetingen (LxBxH): 300x260x260mm. Wordt geleverd compleet met aluminium vuldop en is voor circa. FIA goedgekeurde tank met een inhoud van liter.


Stalen brandstoftank voor de oudere types 2cv.

Deze tank heeft een inhoud van liter. In de tank kan liter en is perfect voor cross, ATV, Qua waterscooter, grasmaaier en andere motor aangedreven voertuitgen. Om deze te gebruiken voor een . Tanks zijn niet voorradig, worden op bestelling geleverd.


Tank is met nieuw FIA hologram. Draagbare tank in rood kunststof, inhoud Liter. Richtgetallen voor een motorfiets tank van tot liter : 4gram (ongeacht het merk).

Boven een liter benzinetank heeft u minimaal 6gram coating . Een liter kunststof benzinetank , brandstoftank voor buitenboordmotor. Met TANK CURE reparatie kit alles om de binnenkant van uw brandstoftank op professionele wijze te restaureren. Brandstoftanks met ophangbeugels voor inbouw of opbouw.


BRANDSTOFSTEKKER MOTOR TANKMONTAGE. Jerrycan, brandstof Eltex 20ltr. Een zeer kwalitatieve oplossing voor uw brandstofaanvoer! Deze liter kunststof brandstoftank is voorzien van een flensplaat. Dekvuldop FUEL mm, messing verchroomd.


Connectors, wilt u de verbindingen tussen de motor, de slang en de tank vervangen,. Benzinetank als Ex 0-cherrycans met ADR toelating voor benzine. Alle producten van TankCure om je benzine tank te ontroesten, te reinigen en te beschermen met een coating.


Verbruik 5ml voor een liter tank. Polyethyleen buitenboord brandstoftank met reserve, geschikt voor benzine, afm. Acerbis benzinetanks zijn gemaakt van duurzaam polyethyleen.

De benzinetanks zijn uitermate geschikt voor rally ritten en lange afstanden. Watertank liter inch deksel. Ik zag trouwens dat een Golf VII Variant een tank van maar liter heeft. De benzine die uit de tank kwam ( ongeveer liter ) was donkerbruin van kleur en stonk naar verf. ATL liter FIA tank : 350x350x240mm.


Komt met FIA hologram en attest! Afbeelding van liter brandstoftank met wielen. YAMAHA PK BUITENBOORDMOTOR F BHMS Wie op zoek is naar de winnende. De tank wordt geleverd compleet met aluminium . Een benzinetank van liter kost je dan 7Euro en je kunt er 630km mee rijden. Ik ben aan het kijken voor een scooter.


Ik heb er een gevonden met een tank van liter en hij rijdt 1:45. Hij moet Eurobenzine hebben. Originele Yamaha liter portable tank. Quicksilver liter portable brandstoftank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts