woensdag 29 april 2015

Sievert soldeerbout

De kop is voorzien van een kraag die toelaat de trekker vast te . Sievert gereedschap koopt u bij Gereedschapcentrum. Autonome soldeerboutset PSI van Sievert. Bijzondere kenmerken: Draagbare soldeerbout , ontworpen voor de snelle en gemakkelijke afwerking van plaatwerk.


Deze set is geschikt voor professioneel gebruik. De bout is een enkele keer gebruikt en dan ook . Hij is gemaakt voor professioneel gebruik . Soldeerbout voor zink- en koperwerk. Wordt geleverd met windkap en brander. Koperstuk voor soldeerbout met een puntig en een plat uiteinde. Meld u hieronder dan direct aan.


Titanium soldeerbout en handgreep Promatic uit één stuk met automatische ontsteking licht en compact doeltreffende windkap welke de vlam volledig omsluit. Welkom bij RUbenco voor machines en gereedschappen Al onze artikelen zijn. Voorraadstatus: Speciale bestelling, kan niet retour of geannuleerd worden. Levertijd afhankelijk van fabrikant. Nu te koop bij Klassegereedschap.


Bestel je Electrische soldeerbouten bij Werken met Merken. Ontdek ons ruime aanbod van Promo. SIEVERT SOLDEERBOUT OP GAS KW. Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


BRANDER EN KOPPELING VOOR SOLDEERBOUT. Inhoud consumentenverpakking, stuk. Gasverbruik bij een druk van bar: . Superlichte handgreep vervaardigd uit titanium met brander en bouthouder. De lichste brander op de markt ! Een veelzijdige soldeerbout die tevens gebruikt kan worden als standaard brander. Skandia verstelbare soldeerbout - W. Waardering: Toelichting: Naam of initialen:.


Knop voor automatische ontsteking. Door het anti fare systeem werkt de soldeerbout in alle posities (360°). Hallo, Onlangs ben ik begonnen met het solderen van mijn zinken dakgoten.


Hierbij gebruik ik dit type brander: . Is uw soldeerbout voldoende zuiver en vertind?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts