woensdag 22 april 2015

Grijze bak schoonmaken

Dat is niet gevaarlijk, maar wel vies. En ook vorst kan problemen opleveren. De belangrijkste tips om uw container het hele jaar door schoon en fris te houden . Kliko schoonmaken : lees nu wat je nodig hebt om je container te reinigen en hoe je het aanpakt! Maar ook hoe je voorkomt dat je kliko vies . Cleanprofs biedt periodieke containerreiniging aan voor particulieren en bedrijven Nooit meer zelf containers schoonmaken Bekijk hier de mogelijkheden. Onze grijze container is echt onwijs vies.


En tot overmaat van ramp zitten er maden in. We staan er echt bij te kokhalzen. Let op, de dagen dat wij langskomen voor het schoonmaken van de bakken zijn gewijzigd. In de digitale afvalkalender kunt u de juiste data . Voor het schoonmaken van de vuilnisbak heb je verschillende. Stinkt de kliko of heb je last van vliegen en maden in en rond de bak , maak . Een klein beetje schoonmaak azijn iets verdunt met water een klein bodempje en dan deksel iets open.


In de zomer heb je snel maden in je grijze container. Vincent Container Cleaning Services (VCCS) verzorgt periodieke containerreiniging voor particulieren en bedrijven. Bij ons wordt het de grijze bak genoem bij veel andere gemeentes de.


Zorg dat de container helemaal leeg is. Maak in een emmer een sopje van heet water en allesreiniger en gooi dit in de afvalcontainer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts