maandag 27 april 2015

Auto op cng

CNG of aardgas: het blijft een moeilijk verhaal. Hoewel de brandstof tegenover benzine of diesel heel wat voordelen biedt, blijft het aanbod . Volgende fabrikanten bieden momenteel wagens aan op CNG. Op zoek naar ervaringen van echte gebruikers van CNG -wagens?


Welkom op de website van Aardgasrijder. Aardgasrijder is een eigen privé- initiatief van Wallieweb om gebruikers en potentiële .

Een CNG - auto heeft een actieradius van 2tot 5km. Het rijden op CNG biedt een alternatief voor traditionele brandstoffen als. De hoogte van de bijtelling is afhankelijk van de COuitstoot van een auto en van . Ontdek alles over de Fiat CNG auto modellen. Auto op aardgas is goedkoper en beter voor het milieu. Automobilisten kunnen met een CNG -tank (aardgas onder druk) in de auto aanzienlijke besparingen doen.


Uit een gepubliceerde studie van . Met een auto op CNG “kun je dus procent besparen in vergelijking met diesel en procent in vergelijking met voertuigen met een benzinemotor.

CNG , oftewel aardgas, is een fossiele brandstof. Maar groen gas wordt gewonnen uit de vergisting van biomassa. De tankdruk voor CNG is met 2bar veel groter, dan die van LPG bar. Een auto geschikt voor LPG kan dus geen CNG tanken of andersom. Aardgas is tot procent goedkoper dan diesel en tot procent goedkoper dan benzine.


Daarnaast stoot een CNG - auto procent minder fijne deeltjes en. Aantal cilinders: 4Ledig gewicht: 1. Schakeling geef aan of de auto hand of automatisch geschakeld is. Komt CNG eindelijk van de grond? En vooral: geen enkele reden waarom CNG ook niet iets voor u zou zijn.


Is een CNG - auto niet duurder? Je kunt een nieuwe auto kopen die rijdt op CNG. Maar ook een duurzame hybride auto op LPG, een voordelige Mercedes of BMW directiewagen of je allereerste eigen . Na de montage van de CNG -installatie gaan we met de auto naar de keuring.


Compressed Natural Gas ( CNG ) is van recentere datum en is niets. Omdat een CNG - auto geen roet uitstoot, is een roetfilter overbodig en . Deze schitterende Volvo Vin de kleur Ice White is een zogenaamde Bi-Fuel. Het uitvoeren van deze inspectie is geen standaard onderdeel van een standaard APK-keuring en daarom is hier een aparte CNG tankkeuring voor.

Kijkend naar milieu, kosten, besparing en praktische zaken dan scoort een auto op CNG veel beter dan een elektrische auto. Welk type is beter voor het milieu én je portefeuille? Rijden op aardgas Stel, u koopt een nieuwe auto.


Kiest u dan voor benzine of diesel? De keuze van een nieuwe wagen of auto is niet altijd eenvoudig. Er bestaan alternatieven voor de klassieke brandstoffen, zoals lpg of CNG. Bij de aanschaf van een CNG - auto komen zakelijke kopers vaak in aanmerking voor lokale subsidiemogelijkheden en een nationale Milieu . Belgische klanten kiezen steeds vaker voor een auto op aardgas. CNG (compressed natural gas) uit de voeten kunnen.


In vergelijking met een evenwaardige diesel, stoot een auto op CNG minder fijne stofdeeltjes uit, zijn CO2-uitstoot is lager en de prijs . Zijn er hier mensen die een auto hebben die op CNG rijd? CNG is de Engelstalige afkorting voor compressed natural gas, in het Nederlands vertaald als. Een aardgasauto rijdt (vrijwel) hetzelfde als een normale auto.


Autofabrikant Seat gaat flink inzetten op CNG -technologie. Wanneer het groengas of CNG in de tanks op is, schakelt de auto automatisch en . Waarom koos Centric voor een auto op CNG ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts