vrijdag 13 februari 2015

Synology nas vergelijken

Compare specifications below and find . Voor wie een backup in huis wil hebben naast de cloud is een NAS erg geschikt. Koop uw SYNOLOGY DS416-SLIM- NAS -4-RACKS aan de beste prijs, gratis geleverd en. Synology NAS (resultaten) - Vergelijken en kopen. Dag, is het mogelijk om elders de bestanden die op de NAS staan te vergelijken ? Dus van verschillende mappen de inhoud vergelijken. Met een NAS krijg je heel veel opslagruimte en functionaliteit en bepaal je ook nog eens helemaal zelf wat daarmee gebeurt.


Een korte vergelijking van deze systemen is hieronder te vinden. Coolblue: alles voor een glimlach. Dan kun je een kapotte schijf vervangen zonder de nas uit te.


Dit op voorwaarde dat er minstens drie schijven in de nas aanwezig zijn. Western Digital PURPLE NAS Hard Drive 2TB. Een netwerkhardeschijf is te vergelijken met een server voor . NAS -server - baysSATA 6Gb/s - RAID , 1 JBOD. Computers en accessoires vindt u op VERGELIJK.


Hierbij eenvoudige installatie van Domoticz op NAS. Het web staat vol met voor zowel Domoticz als Domoticz met NAS. Met de gratis tool NAS Performance Tester kan je checken hoe snel je NAS kan schrijven en lezen. Nu kan je met anderen vergelijken die hetzelfde model . Wij hebben een breed aanbod aan Network Attached Storage NAS , met de beste deals in onze web shop voor top merken en top producten.


QNAP NAS TS-877-1700-16G (Bay) Meer info. Zet op verlanglijst Toon in vergelijking. Het gaat er mij voornamelijk om dat ik mijn FLAC-collectie van mijn NAS kan afspelen, dat ik.


Maar de vergelijking maken ertussen is heel erg moeilijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts