woensdag 11 februari 2015

Melding stankoverlast

Een bedrijf in uw woonomgeving kan stankoverlast veroorzaken. Ook uw buren kunnen zorgen voor . In welke plaats heeft u overlast ervaren? Vul de plaats in (postcode of adres mag ook) of, klik op de kaart en markeer de locatie.


Bij stank is het verstandig de hinder te melden via Milieuklachten.

Last van stank, kijk op de website van de gemeente. Het kan buiten zo maar ineens stinken. Je steekt je neus in de lucht en je ruikt iets vies. Een vreemde geur, bijtende lucht of vieze stank?


Heeft u een klacht op het gebied van milieu? Bijvoorbeeld als u rook- of stankoverlast heeft. De meldkamer heeft sinds de avond meldingen ontvangen uit Rozenburg.


U kunt uw klacht melden bij de Milieutelefoon.

Sinds uur vandaag melden inwoners van Nissewaard stankoverlast bij de . Ervaart u overlast van geur, gelui trillingen of stof van (grotere) bedrijven of ontgrondingen in Limburg? Constateert u bodem-, lucht- of waterverontreiniging? Waarom is het belangrijk om uw klachten over houtrook te melden ? Hierin houdt u bij op welke data u stankoverlast hebt ervaren, hoe lang dit duurde en hoe . U hier terecht als u hinder ervaart of iets wilt melden op het gebied van milieu.


Denk hierbij aan rookoverlast van een boer of stankoverlast van een fabriek. Stinkt het buiten, heeft u last van lawaai, denkt u dat het water of de bodem vervuild is of heeft u andere klachten over het milieu? Stank uit het riool is erg vervelend. Inwoners van IJsselland kunnen nu ook buiten kantoortijden ernstige stank- of geluidoverlast van bedrijven melden bij het MeldPunt Milieu van de Regionale . Als u binnen last heeft van rioollucht, moet . Voor klachten en meldingen op het gebied van milieu kunt u terecht bij de.


Het is belangrijk om dit bij ons door . Op basis van uw melding kunnen wij . De ondernemer krijgt niet te horen wie er heeft geklaagd. Als u iets meldt, verwerkt de gemeente uw melding op werkdagen tussen 8:en.

Klachten en meldingen over geluidsoverlast waarvan u vermoedt dat een bedrijf de. Doe een melding over overlast door jongeren. Of is de stank het gevolg van werkzaamheden aan de riolering? De politie en de brandweer waren naar de woning toe gegaan, omdat er een melding van stankoverlast was binnengekomen.


Als u melding wilt doen van geluidsoverlast, stankoverlast of milieuvervuiling door een bedrijf moet u contact opnemen met de DCMR (milieudienst Rijnmond). Stankoverlast , teveel reclamedrukwerk of hinder van vliegtuigen? Maak een NIEUWE MELDING of kijk op de kaart, mogelijk staat uw melding er al bij. Als de overlast aanhoudt dan kunt u dit melden bij:.


Uw woon- en leefomgeving bestaan uit plekken waar iedereen toegang tot heeft. Denk aan pleinen, wegen, parken, speeltuinen of sportvelden. Bekijk alle 1meldingen met betrekking tot stankoverlast meldingen en gerelateerde incidenten in provincie Gelderland.


Neem dan contact op met het Milieumeldpunt van de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland (RUD Zeeland). Het indienen van een milieuklacht of melding kan . De politie heeft na een melding inzake stankoverlast een doorzoeking gedaan in een pand in Nieuwegein en meerdere wietknippers op . Prettig wonen doet u in een schone en veilige buurt. De kwaliteit van uw woonomgeving is dus belangrijk.


De openbare ruimte bestaat uit plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Wilt u een spoedmelding indienen ? Neem dan altijd telefonisch contact op met uw provincie of gemeente.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts