vrijdag 6 februari 2015

Aardgas vloeibaar maken

Installaties voor het maken van vloeibaar aardgas vergen hoge investeringen. Waarom maken we aardgas vloeibaar ? Een kubieke meter aardgas neemt in vloeibare vorm minder dan procent van het volume van de . Technologieën voor het vloeibaar maken van aardgas zijn continu in ontwikkeling, om efficiënt gebruik te kunnen maken van moeilijk toegankelijke . In het Nederlands: vloeibaar (gemaakt) aardgas. Deze stap kan gezet worden door gebruik te maken van bio-LNG.

Shell steekt in het Golfstaatje Qatar een kapitaal in fabrieken om aardgas vloeibaar te maken. Maar waarom doet de energiegigant dat precies . Vertalingen in context van voor het vloeibaar maken van aardgas in Nederlands-Engels van Reverso Context: 11. Aardgas vloeibaar maken - bekijk de animatie!


LNG-installatie: terminal die voor het . Air Products levert wereldwijd apparatuur en processen voor LNG (liquefied natural gas, vloeibaar aardgas ). Eigenlijk wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om de regering. Total zet in op vloeibaar aardgas (LNG) om energie te leveren overal waar er nood aan is.

LNG, de nieuwe wegen van aardgas. Hoeveel energie kost het om aardgas vloeibaar te maken ? Met andere woorden: hoeveel kubieke meter aardgas kost het om honderd kubieke meter aardgas. Veel producenten sturen hun aardgas via dure pijpleidingen naar de verbruikers. Een andere oplossing is het gas vloeibaar maken.


Het leidingennet in België is ongeveer 3. De methaantankers voeren lng (Liquified Natural Gas) in via Zeebrugge. Om aardgas vloeibaar te maken , . Het is de visie van het Vlaams LNG Platform om gebruik te maken van bestaande richtlijnen om dit in Vlaanderen toe te passen. VtalkC Tijdschrift Bij een aardgasauto zal er echter niet zo gauw van die koolmonoxide in de uitlaatgassen.


Het land heeft weinig zon en wind en laat daarom waterstof maken. Shell wil in Indonesië een fabriek bouwen om aardgas vloeibaar te maken. LNG is een afkorting van liquefied . Het bedrijf liet vrijdag weten de mogelijkheden daarvoor samen met . In de haven van Sabetta zijn nieuwe installaties opgetrokken om het gewonnen gas vloeibaar te maken vooraleer het op transport kan worden . Voorbeeld zinnen met het vloeibaar maken , vertaalgeheugen. Bewerking van aardgas , Het vloeibaar maken van aardgas en het opnieuw omzetten van .

Gasunie en Groningen Seaports willen aanvoer van vloeibaar aardgas in de Eemshaven mogelijk maken. Liquefied natural gas – oftewel vloeibaar aardgas – heeft bij een normale. Door het vloeibaar te maken kan het met tankers worden vervoerd en is een . Gastankers zijn schepen waarmee vloeibaar gemaakt gas wordt vervoerd.


Want, zo redeneert Shell, het is goedkoper, schoner en minstens zo betrouwbaar . Ontdek hier hoe ENGIE Cofely u kan begeleiden tijdens uw hele LNG-traject. Vloeibaar aardgas is de duurzame energie van de toekomst. Vuurzee door vloeibaar aardgas op Chinese snelweg. Astronaut over mislukte lancering: kalm blijven en grapjes maken. Olie- en gasreus Shell is akkoord gegaan met de investering in een enorm lng- project ( vloeibaar gemaakt aardgas ) in Canada, is dinsdag . Wilt u ook presentatie tekeningen laten maken als deze?


Miljoenen Nederlandse huishoudens maken dagelijks gebruik van aardgas om te koken en. Het betreft een tankstation waarbij naast Diesel ook vloeibaar aardgas (LNG). Oost-Brabant duurzamer te maken en daardoor een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts