maandag 29 september 2014

Slimme meter app

Er zijn diverse onafhankelijke aanbieders van apps die u kunt gebruiken om meer . Met behulp van de slimme meter kunt u energie en geld besparen. Lees hier meer over Energieverbruiksmanagers zoals een app of portal voor nog meer . Met de Oxxio App kun je gemakkelijk zien hoeveel energie je per maand of per dag verbruikt. En als je een slimme meter hebt, kun je zelfs zien . Lees uw slimme meter met UMeter gratis uit.

Werkt met alle energieleveranciers. Gebruik een app om via de slimme energiemeter het stroom- en gasverbruik in huis bij te houden. Met een energie-verbruik app krijgt u nog meer gedetailleerde informatie over hoeveel energie u verbruikt en wat de energiekosten zijn.


Er zijn verschillende aanbieders van deze energie-apps, . Maar welke energieleverancier biedt nou de beste app ? Dit bericht is geplaatst in Blog Energie Nieuws Slimme meter Techniek op januari . De slimme meter kan u meer inzicht geven in uw energieverbruik. Soms werkt een apparaat alleen in combinatie met een app of software.

Gratis uitlezing van je slimme meter , al sinds de eerste dag maakt Enelogic het mogelijk. Heb je een slimme meter , dan worden je meterstanden automatisch uitgelezen en getoond in de. Registreer je adres en vraag de uitlezing direct aan! Met een slimme meter hoef je de meterstanden niet zelf door te geven. Je kunt jouw verbruik dan live volgen via een app of op een website.


Heb jij al een slimme meter en wil je meer inzicht in je energieverbruik? Maak dan gebruik van de NLE-inzicht- app. Je slimme meter wordt gekoppeld aan deze. Wanneer de netbeheerders alleen je slimme meter uitlezen, heb je hier nog niet bijzonder veel aan.


Pas als je een app als de Inzicht- app van. Essent heeft een app ontwikkeld waarmee huishoudens met een slimme meter direct inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik en -kosten. Het standaardgebruik van SlimmemeterPortal is en blijft gratis.


Zo is er (eindelijk) de SlimmemeterPortal app. Waarom zou u een app gaan gebruiken? Welnu, een slimme - meter - app maakt het mogelijk om het stroom- en gasverbruik per dag te meten. Inzicht in verbruik Bij het gebruik van een slimme meter komt er geen meteropnemer meer langs en je hoeft zelf niet meer de meterstanden door te geven.


Wat kan die slimme meter nou eigenlijk?

Een slimme meter en de Oxxio App : de perfecte match. Mogen wij dagelijks uw slimme meter uitlezen? Je krijgt veel meer grip op je energieverbruik als je een verbruiksmanager koppelt aan je slimme meter.


Dat is een app voor je mobiel of PC, of een schermpoje . App of een apparaat gekoppeld aan de slimme meter. Het zet de gegevens uit de slimme meter in een makkelijk overzicht van jouw energieverbruik, te zien via. Met een app die communiceert met de slimme meter kunnen huishoudens zien wanneer de energieprijzen laag zijn, of juist hoog. De netbeheerders zijn bezig met de uitrol van de slimme meter. Het enige dat je nodig hebt is de Greenchoice app.


Oxxio App leest de slimme meter één keer per nacht uit en toont die gegevens in een grafiek per uur, dag en maand. Voor Oxxio-klanten heeft de app extra tools . Wat doet een slimme meter precies? En hoe lezen wij de meterstanden uit? Op deze pagina vind je alle informatie. Energy heeft de voor- en de nadelen van de slimme meter voor je op een.


Niet alle slimme meters blijken waterdicht. Journalist Jaap Meijers kwam erachter dat je het energieverbruik van andermans huis kan uitlezen . Cogas heeft de afgelopen maanden een pilot gedaan met de Slimme Meter App. Zij heeft de App laten testen door een groep van gebruikers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts