woensdag 24 september 2014

Dubbelzijdige raamwisser

Maak het ramen schoonmaken nog gemakkelijker en doe het sneller met deze dubbelzijdige, magnetische raamwisser. De Like Magic Cleaner mini magnetische raamwisser is nog comfortabeler en makkelijker voor in de hoeken en kleine oppervlakten. Er zijn van die klusjes in het huishouden waar je niet op zit te wachten. De ramen lappen bijvoorbeel daar heb ik echt een hekel aan.


Raamwissers van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker!

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Je weet wel, omdat bukken gevaarlijk of pijnlijk kan zijn of omdat je er gewoon geen zin in hebt. Deze dubbelzijdig raam- of douchewisser is ook mooi genoeg . Glasmessen dubbelzijdig scherp. Voor TX10 EG10 TM1In praktisch. Wil je meer weten over huishoudelijke producten?


Nieuwe dubbelzijdige Magnetische Window Cleaner Borstel voor Wassen. Gemakkelijk te gebruiken Sneller schoonmaken dan normaal Ideaal voor ramen op hoogte waar je anders niet bij kunt Ook ideaal voor kas, aquaria, serres, .

Deze raamwisser is zo praktisch dat het bijna niet te geloven is! Hij bestaat uit delen die voorzien zijn van krachtige magneten om ramen met enkel of dubbel . Glazenwassen is vaak een risicovolle. Dubbelzijdige bamboe microvezel sponsdoek.


Deze revolutionaire brede raamwisser heeft een zeer flexibele structuur en een unieke ruitenwissertechnologie . Unger raamwissers zijn voorzien van comfortable handgrepen, hoogwaardige rubbers, speciale functies en sluitmechanismes. Schrijf de eerste review van dit product. Double-side self-adhesive endless tape. Photo-friendly gumme practical for many purposes in home, office, studio. TITO raamwisser - kledinghanger donker taupe.


Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. De raamwisser bestaat uit twee delen en bevat een ingebouwde spons en wisser. Maak beide delen nat en plaats één deel van de magnetische ramenwisser . Op zoek naar Magnetische raamwisser - dubbelzijdige raamwisser - ramen schoonmaken - geschikt voor enkel glas van tot 8mm - donkerblauw - DisQounts? Voorzien van glans chrome wandhaak , schroefbaar en plakbaar met dubbelzijdige.


Bestel in onze webshop alle Vikan wasborstels en stelen.

Geschikt voor truck en trailerwash. Bekijk en bestel hem op onze site I logistiekconcurrent. Noodzakelijk voor de eerste aanhechting en als afstandhouder voor een juiste lijmdikte.


Albiore raamwisser met ingebouwde sprayfunctie. Dit vervangrubber van het merk Unger is bedoelt voor de raamwisser cm. Van inwasser en raamwisser tot de nieuwste. Unger- raamwissers hebben comforta-. SS 34Z Autostyle, nu slechts €2769!


Professionele levering huishoudelijke dubbele zijde magnetische glazenwasser, glas ruitenwisser, venster wisser exporteur. Unger Vloer- en Glasschraper Reservemessen. De Magic Cleaner mini magnetische raamwisser is speciaal ontwikkeld om glas. Bijzondere kenmerken: Sterk plastic frame met een elastische fleece hoes met klittenband sluiting voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts