dinsdag 16 september 2014

Leesbril magnetische sluiting

Je kan de sterkte van de glazen niet kiezen alhoewel er vermeld was dat je een bericht zou krijgen om sterkte te vermelden. Ook kleur niet kunnen kiezen en . Met onze A-kwaliteit magneetbril heeft u nooit meer de ergernis van het zoeken naar een leesbril ! Een Clic leesbril heeft een magnetische sluiting aan de neus. Hierdoor is het op- en afzetten van de Clic heel eenvoudig.

De glazen vouwt u voor de ogen naar . Dansen de lettertjes voor jouw ogen als je iets leest en moet je daardoor steeds verder je armen uitstrekken of verder weg van een beeldscherm zitten? Door de magneetsluiting op de neusbrug wordt op en afzetten heel . De LED- leesbril heeft geen hoofdband of magneetsluiting , maar is een. Magnetisch leesbril , nooit meer uw zonnebril kwijt. Als u de bril niet nodig heeft, opent u de magneet sluiting en hangt deze eenvoudig en snel om uw nek.


Leesbril met magnetische sluiting in de neusbrug - verschillende sterktes beschikbaar (vanaf € 90).

De magneet bril is een nieuwe revolutie in het bril dragen. Goede verbeteringen in het dragen van deze leesbril is onder andere de magneet sluiting op de neus . Waardering Nog niet gewaardeerd. Verlies uw leesbril niet meer, makkelijk op en afzetten met sterke magneetsluiting , en koord om . Magneet brillen zijn met hun handige magneetsluiting op de neus een verrijking voor alle leesbrillen dragers. Doormiddel van een magneetsluiting op de neusbrug te openen en te sluiten.


Inclusief magneetsluiting op de neusbrug. Sportbril met slimme magnetische sluiting Met Slastik wordt opnieuw een sportbrillenmerk gelanceerd op de Nederland. Toch is het jonge Spaanse label geen . Nou, met deze leesbril hoef je je daar geen zorgen over te maken, want dankzij de magnetische sluiting op de neusbrug en een brillenpootje dat aan één stuk . Wanneer je de bril niet op zet, kan hij gewoon om je nek hangen, je raakt hem dan nooit kwijt en bovendien zit de bril ook niet in de weg.


De Clic reader leesbril is een praktische leesbril die een magneetsluiting heeft. Een ideale oplossing als je altijd je bril kwijt bent of niet weet waar je jouw bril. Zwart leren ketting met vergrendelbare magnetische sluiting.


KIJKNOU - onze collectie brillenkokers heeft voor elk wat wils.

Met een superhandig magneetsluiting van leer, of juist als insteekhoesje. Voor gebruik vouwt u de glazen voor uw ogen naar elkaar toe, . De Easy Reader is een magneetleesbril : een leesbril met een magneetsluiting op de neusbrug. Onze vouwbare bril houder is gemaakt van karton met een zachte textiele binnenkant.


De sluiting is een magneetsysteem. De brilkoker is gemaakt van 1. En dankzij de soepele, uitschuifbare brilpootjes van lichtmetaal met kunststof, voorzien van magneetsluitingen , zit Verkerk Outdoor altijd stevig en plezierig op. Op de neusbrug van de Easy Reader leesbril zit een magneetsluiting en . Fashion Extras is het B2B inkoopcentrum voor leesbrillen.


Hoesje voor bril of telefoon in biokatoen blauwe print konijntjes. Gewatteerd telefoon- of brillenhoesje met magnetische sluiting. Brillen-Clip Visor-Clip voor uw auto-zonnescherm.


Bewaar klem voor uw bril of zonnebril te bevestigen aan bijv. Deze Magneet leesbril is een handige kwaliteits leesbril.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts