maandag 29 oktober 2018

Magnetische letters

Deze letters hebben een magnetische achterkant, waardoor ze stevig op een metalen ondergrond zoals bijvoorbeeld . Hoofdletters en gewone letters zijn handig omdat ze eerst de hoofdletters moeten. Deze magneetletters - en cijfers kan je gebruiken in combinatie met je magneetbord. New Classic Toys magnetisch cijfers en letters - stuks.


Set van magnetische letters op voorgesneden vel van 10xcm. Handig voor gebruik op whiteboards, planborden of overige metalen oppervlakken.

Vind magneet letters op Marktplaats. Vintage speelgoed Schooltje van Fischer Price Met kindjes en de juf Met magnetische letters van het alfabet. Bekijk ons aanbod en vind alles voor magazijn en kantoor bij ITM Interma. Cijfers op uw whiteboard invoeren zonder te hoeven schrijven. Met onze magnetische cijfers en letters kunt u snel en makkelijk handelen.


De letter magneten om je eigen naam te maken, die van papa, mama en je beste vriendje of omdat het leuk vindt om woordje te oefenen. Vorm woordjes of zinnetjes met deze magnetische letters van Quercetti voor bijvoorbeeld op de koelkast. Set van kunststof magnetisch letters zoals die ook geleerd worden op de basisschool.

Leer spelenderwijs woorden maken met deze magnetische letters. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Bezoek onze winkels in Paal, Genk en Overpelt! Je zocht naar: magnetische letters ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn . Kies uit de verschillende maten en . Magnetiche kleine letters, delig.


Ontdek het alfabet, vorm je naam en leer nieuwe woordjes met deze kleurrijke magnetische letters van Djeco. Leuk voor kleuters en kinderen die in groep . Bestel hier De Techniek Torens, Pittige Plus Torens, Het KunstKabinet voor uw basisschool. Ook voor het nabestellen van materialen uit deze lesmethodes. Koop Alfabet Magneet Letters van Betrouwbare Chinese Alfabet Magneet Letters leveranciers. Geschikt voor Bijvoorbeeld een magneetbord of de koelkast.


Dear visitor, You are on the Belgium site and your Language is US. Go to the Netherland website Stay on this website. Girlscene lezeres Naomi ging creatief aan de slag met een bord en magnetische letters. Ze maakte een moodboard waar je inspirerende quotes op kunt doen .

Elke letter heeft een andere print en kleur. Leuk op de koelkast of het magneetbord. Agipa etiketten cijfers en letters letterhoogte mm, 2letters. Doosje met daarin magnetische houten letters. Voorzijde kleur, magneetzijde zwart.


Ideaal voor op magneetmuren, koelkasten, . Spelenderwijs zelf woordjes en zinnen . Binding : Paperback Distributievorm . Je hangt de schrijfletter op de zeppelin vaan het letterbord van Veilig leren lezen op het o. Levering gemiddeld binnen dagen. Houten magnetische letters in een mooie bewaardoos waarvan de klep sluit met een magneet. Uitgeverij Zwijsen is al ruim 1jaar is dé specialist voor lesmethodes en educatieve boeken voor het . Die Buchstaben aus Holz haften optimal auf magnetischem Hintergrund. Auf den einzelnen Buchstaben sind Bilder von Wörtern, die mit genau .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts