maandag 22 oktober 2018

Koelmiddelen lijst

Koudemiddelen worden gebruikt in koelinstallaties of warmtepompen als medium voor het transport van warmte. Bij koudemiddelen wordt onderscheid gemaakt . Een koudemiddel is een stof die in warmtepompen wordt gebruikt als medium voor het transport van warmte. De internationale zorg over de aantasting van de ozon in de hoge luchtlagen door chloor heeft geleid tot het protocol van Montréal waarbij gasvormige stoffen.


Hier vind u een koudemiddelen overzicht die de formules van CFK, HCFK, HFK en natuurlijke koudemiddelen beschrijft.

Op de synthetische koudemiddelen met een GWP waarde 2. Hieronder vallen veelgebruikte koudemiddelen als . De vermelde producten zijn de meest gebruikte koudemiddelen in de industriële koeltechniek, maar de lijst kan niet als volledig worden beschouwd. Neem contact met ons op voor alle details! Het medium dat de thermodynamische kringloop in een koelinstallatie doorloopt, wordt het koudemiddel genoemd.


Alle rechten voorbehouden, inclusief de vertaling. Geen enkel deel van deze tabel mag in welke vorm dan ook, mechanisch, elektronisch, als fotokopie, als .

Koelmiddelen met een hoge GWP-waarde zullen in de toekomst allicht ook dalen in aanbod en stijgen in prijs. De wetgeving blijft immers evolueren en zal . In Industriële koelinstallaties worden diverse koelmiddelen gebruikt. Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ook vindt u meer informatie, waaronder de lijst met aangewezen keuringsinstellingen, op . GEA Refrigeration Germany GmbH . Verbod op koelmiddel met hoog GWP Vlaamse Ecologiepremie voor investering in. Met de koudemiddel COequivalent calculator kunt u eenvoudig de COequivalenten bepalen van uw koelinstallatie en de frequentie van controles bekijken.


De deadline voor de uitfasering van koelmiddel Rkomt met rasse schreden dichterbij. Europees voorstel voor nieuwe ronde uitfaseringen koudemiddelen. Lijst met veel voorkomende soorten koudemiddel met een lage GWP.


Onderstaande tabel vervangt tabel op pagina 2van de BREEAM-NL Nieuwbouw en . U hebt vast al gehoord van de Europese richtlijn betreffende het verbod en de preventie van gefluoreerde gassen met een hoog global warming potential (GWP ) . PAO-Oil – universele compressorolie. Natuurlijk zijn wij ook aanwezig.

Bent u niet in de gelegenheid de beurs te . Bij Phantom bestelt u online snijpasta. Rxxx als mengsel van – zie lijst chemische benaming ). Waarom andere koelmiddelen invoeren ? De actuele impact van HFC uitstoot op de opwarming van de aarde is klein maar in stijgende lijn. Het erkend examencentrum kan een reeks vragen in die lijst kiezen of zijn eigen reeks. Bij volgende koelmiddelen zijn er. Gehalogeneerde koolwaterstoffen.


De lijst kent de volgende restricties: 1. Die koelmiddelen hebben een negatieve impact op het klimaat en milieu. Koudetechniek, het kringloop proces in een warmtepomp stap voor stap uitgelegd aan de hand van afbeeldingen en heldere tekst. Alles uit één hand – alle in één catalogus. Profiteer van ons unieke compleet-assortiment aan olie, . De onderstaande lijst geldt op de dag van uitgifte. Is dit koelmiddel dan ook een F-gas zoals men bedoelt in de.


Tevens moet op de lijst van het onderzoeksrapport radiografie van de. Röntgen Technische Dienst alle onder- zochte lasverbindingen gecodeerd en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts