vrijdag 29 juni 2018

Geld voor lege cartridges

Het inzamelen van lege cartridges en mobiele telefoons levert veel geld op. U kunt dit zelf houden, maar ook via ons rechtstreeks doneren aan het goede doel! De vergoeding voor uw lege inktcartridge kunt u eenvoudig opzoeken. Kijk op de recycle pagina voor alle informatie en de actuele vergoedingen.


Vraag direct een offerte aan voor uw leeggoed.

Onze service is volledig gratis, meer zelfs: meestal levert het jou geld op. Voor elke herbruikbare cartridge en voor de meeste afgedankte ICT-materialen krijg je. TomsonRecycle haalt gratis uw lege inkt en toner op met attest. Verzamel oude cartridges en lever ze in voor geld.


De cartridges kunt u opsturen of ze worden . Ik ben nog een aantal oude lege cartridges. Een vriend vertelde mij dat je deze kan inleveren en er veel geld voor kan krijgen. Dus eigenlijk voor iedereen die lege oude cartridges wil inleveren of recyclen.

Hiermee ontlast u het milieu en kunt u er nog geld mee verdienen ook. Lege cartridges zijn prima te recyclen. Je kunt de cartridges inleveren bij een winkel of inleverpunt. De website van Recoll heeft een overzicht . Parc-ink geeft de hoogste vergoedingen!


Nica-CTC haalt gebruikte, lege cartridges op, zowel toners als inktcartridges. Lever uw lege cartridge of toner in! U voor sommige waardevolle lege te recycleren cartridges – lasertoners een geldvergoeding ontvangen, . Dat is niet alleen erg slecht voor het milieu, u laat ook geld liggen. Wat doet u met de lege cartridges en patronen?


Geld verdienen met het inzamelen van lege cartridges ? Gooi ze in ieder geval niet weg! Bij SecondLife Inkjets zijn uw lege cartridges geld waard. Stuur ze gratis op en ontvang binnen weken . Het inleveren en verzenden van de lege toner of printercartridge geschiedt geheel gratis en levert zelfs geld op voor een goed doel naar keuze.


Net als lege batterijen kun je lege inkt cartridges en toners ook inleveren.

Maar wat krijg je nou gemiddeld voor je lege cartridges ? Vervolgens stort u het geld naar het door uw gekozen goede doel. Wie een lege toner- cartridge vervangt, kan die maar beter niet in de prullenmand deponeren. Doorgaans kan men er nog geld voor krijgen . Jouw lege cartridges zijn dus geld waard! Voor een cartridge met printerkop ontvang je €korting, een cartridge zonder printerkop heeft een inruilwaarde van.


Heeft u ongebruikte originele toners, inktcartridges, drums of onderhoudskits die u niet meer gebruikt? Heeft u lege cartridges aan te bieden, klik dan hier . Recycle toners en cartridges en draag bij aan het milieu met deze handige tips. De opbrengst van de lege cartridges gaat dan direct naar het verbonden. Dit kan in geld worden uitgedrukt, bijvoorbeeld: “Wij hebben een spaardoel van . Eeko heeft een groot inzamelprogramma opgezet voor de inzameling van lege cartridges en oude mobiele telefoons.


Namens de Stichting Petrusschool Cartridge Fonds verraste Jan Boomkamp vorige week de . Heeft u thuis of op het werk nog lege cartridges liggen? Terwijl ze simpelweg geld waard. Inleveren van lege cartridges levert geld op voor KWF Kankerbestrijding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts