dinsdag 15 mei 2018

Ronde blikjes

Diverse formaten ronde blikken , met venster, schroefdeksel, treklip deksel, etc. Met eigen ontwerp bedrukking en naar wens gevuld. Feest in doosje is de webshop waar nét dat beetje meer kan.


We bieden leuke spulletjes aan die personaliseerbaar zijn en ook met uw eigen ontwerp of . Vind ronde blikken op Marktplaats.

Hier vindt u een keuze aa, ronde metalen blikken met een oversluitend deksel, ze worden gebruikt als doopsuikerdoosje, koffieblikje, theeblikje,. Metalen ronde blikjes met houten deksel (zonder personalisatie) - De aangegeven prijs is voor exemplaren. Hoogte: cmDiameter: cm . Westerlo Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor geboorte, huwelijk, communie, lentefeest of gewoon een speciale gelegenheid. De vrolijke blikjes hebben een ronde vorm en een matte, zachtaardige uitstraling.


Deze openen en sluiten zeer gemakkelijk en zijn zelfs ook gekleurd langs de . Blikjes in de vorm van de alom bekende peperbus. Samen ontwerpen we een full color label dat we om het blikje bevestigen.

Al jaren de absolute marktleider in het vervaardigen van blik als eindproduct alswel als promotionele. Zie hieronder een greep uit onze ronde blik producten. Ook zijn er tijdelijk blikjes geweest waarbij er twee ronde stukjes blik ingedrukt konden worden.


Een kleine om de druk van het blikje te halen en een grote om . Deze stijlvolle gouden blikken doosjes gebruik als cadeau op je feest met wat lekkers in. De munitie zit in silicagel verpaktin vandie ronde blikjes waar je zuurtjesinkoopt. De blikjes worden gemaakt door Fassi, suikergoedfabrikantin Turijn en zouden . The Box introduceert een assortiment ronde aluminium blikjes met schroefdeksel. Deze schroefdeksels zijn aan de binnenzijde voorzien van . Opent ronde blikjes in alle formaten door slechts één druk op de knop!


Acht dichte, ronde potjes op een steigerhouten theeplank. Een theeplank die erg vrolijk voor de dag komt. De acht melanges losse thee kiest u natuurlijk weer . Leuke kleine ronde blikjes die zelf gevuld kunnen worden met heerlijke snoepjes.


Ook na jullie feest zijn deze mini blikjes nog een blijvend aandenken! Een blikje met een ronde zeep erin.

Het blikje is bedrukt met een aquarel uit de Provence. Er zijn vier geuren en twee cadeaudoosjes met twee blikjes zeep. Onze collectie zilverkleurige ronde blikken heeft voor elk wat wils.


Ronde blikken zijn ideaal voor het verpakken van kruiden of koekjes, maar ook voor het . Ook leuk om bijvoorbeeld een klein cadeautje of centjes in te verpakken. Voorraad:klein middel groot 1. Ronde blikjes met opdruk konijn en poes van het merk Living colour. Afmetingen diameter x hoogte: x centimeter. Meestal worden blikken uit drie delen gemaakt: een ronde bodem een ronde deksel een cilindervormig lichaam Ook vind fabricage plaats van lichaam en . Blikken en trommels - Bewaarblik - oude ronde blikjes voorzien van rozen Grotere foto. Coca Cola regular cl tray van blikjes.


Drenthe blik snoep hippe heikneuters. Ronde metalen blik container zwarte schroef top ronde blikjes. Gebruik dan de One Touch producten die het helemaal automatisch voor u doen!


Nostalgische ronde blikjes van IHR! Keuze uit verschillende afbeeldingen. Decoratief om neer te zetten gevuld met iets lekkers of . En inderdaa een rond blikje ligt makkelijker in de hand. Vouw een in een ronde koker, de ander in een rechthoekige. Want waarom drinken we niet uit ronde blikjes , dan wordt namelijk het minst aluminium gebruikt.


Of uit een vierkant blikje, want dan kan er . Beschrijving Deze ronde blikjes containers worden geleverd met schroefdopdeksels en zijn gemaakt van aluminium. Ze hebben geen scherpe randen, alle . Het rond blikje tic-tac is een rond doosje gevuld met tictacs met mint- of sinaasappelsmaak. Vierkant rood-bruin geverfd blikje met een ronde schroefdeksel.


De One Touch Automatische Blikopener opent ronde blikjes in alle formaten door slechts één druk op de knop! Plaats de blikopener op het blik en het apparaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts