dinsdag 21 november 2017

Water meter aflezen

Uitleg over de watermeters van Vitens en hoe u deze af kunt lezen. Op deze pagina geven wij u meer uitleg over de watermeter. Gasmeter : groter dan de watermeter en vierkant.


Om de stand af te kunnen lezen moet u het klepje van de watermeter optillen. Optie 3: Goudkleurige langwerpige . De watermeter in huis is onmisbaar om drinkwater uit de kraan te hebben.

Eén keer per jaar vraagt de watermaatschappij om de meterstand door te geven. Dat is belangrijk: zo kan de watermaatschappij je verbruiksfactuur berekenen . We helpen u graag bij het aflezen van uw meterstanden. Bij het aflezen van de standen worden de water - en gasmeterstanden soms . Een watermeter registreert precies hoeveel water u gebruikt. U herkent de standaard watermeter aan het metalen of plastic sluitklepje.


Hoe lees ik mijn watermeter af? Volumemeter Op het telwerk van de volumemeter ziet u: A. Lukt het niet om de meterstand af te lezen ?

Neemt u dan telefonisch contact op met onze medewerkers van de afdeling . Het bovenste gedeelte van de watermeter kunt u 1graden naar links of rechts draaien om de stand goed te kunnen aflezen. Kunt u desondanks de stand niet . Sommige watermeters hebben cijfers op zwarte vlakken. Zet er dan een voor bij het invullen, zodat het cijfers worden. Meternummer : dit is het nummer van jouw watermeter. De cijfers laten zien hoeveel kubieke meter water.


Geef gemakkelijk online uw meterstand door. Bij de veelgestelde vragen leest u hoe u de watermeter af kunt lezen en wanneer u de meterstand doorgeeft. Maar je meter aflezen kan nog best lastig zijn. Let op: de gasmeter wordt weleens verward met de watermeter.


Hoe moet u de elektriciteitsmeter en gasmeter aflezen ? Bekijk hoe u meterstanden afleest op alle soorten meters. De drinkwatermeter die thuis in de meterkast gevonden kan worden is. Al het water dat thuis of op school wordt verbruikt, wordt gemeten met behulp van de watermeter. Aanleiding is onder meer de verplichting voor. Zoek antwoord op uw vragen over uw gegevens.


Medewerker op kantoor van Evides.

Water meter uitlezen alleen met een Inductieve naderingsschakelaar en domoticz op een raspberry pi. Ik hoop dat het blogje duidelijk en . IK ben benieuwd of ik mijn analoge watermeter uit kan lezen en kan loggen naar mijn Domoticz setup op een Raspberry Pi. Je moet alleen de zwarte cijfers op de witte achtergrond af lezen. We bieden verschillende systemen voor het geautomatiseerd uitlezen van warmtemeters en watermeters door slim uit te lezen , variërend van draagbare . Staat je type warmtemeter hier niet tussen of heb je vragen over het uitlezen van de.


Bij digitale (of slimme) meters is het aflezen van de standen soms wat lastig. Meterstanden geeft u altijd door aan uw energieleverancier. Je meter aflezen kan best lastig zijn, want er zijn allerlei soorten meters.


Je gasmeter is van metaal, rechthoekig en vaak groter dan de watermeter. De juiste sensor die past bij je gasmeter en watermeter is veel lastiger. Dat vraagt nodige experimenten. Aan de meterstand zien wij hoeveel water u het afgelopen jaar heeft gebruikt. Bij het lezen van de meterstand zien klanten soms kleine druppeltjes op de . De controleurs moeten de cijfers goed kunnen lezen.


Geef dan hieronder uw meterstanden door. We vragen uw standen voor uw jaarrekening, als u verhuist, opzegt en als u een nieuwe klant bent van Essent. Wel komt het voor dat mensen de gasmeter en de watermeter door elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts