dinsdag 4 juli 2017

Muziekmobiel op batterijen

De muzikale boot van Taf Toys is een . Op zoek naar een muziekmobiel ? We hebben een selectie gemaakt van de beste en leukste muziekmobielen. Met verschillende ervaringen van ouders. De batterijen zijn niet inbegrepen . Mobiel op batterijen van Tiny love.

Zeer aangename geluiden, wordt je niet beu. Nu doe ik momenteel niets anders dan iedere minuten de mobile . De vrolijk gekleurde dieren aan deze kleurrijke muziekmobiel Sweet Island Dreams van Tiny. De mobiel werkt op AAA- en C- batterijen (niet inbegrepen ). Tiny Love muziekmobiel boxmobiel op batterijen.


Deze leuke, kleurrijke muziekmobiel met vlinders is ontwikkeld door Taf Toys. Vergroten Afbeelding van Tomy muziekmobiel Winnie de Poeh from ColliShop. Duracell C- batterijen Plus Power.

Er zijn dus geen batterijen nodig. De bevestiging voor aan het bedje of de box wordt meegeleverd. Met deze lieve mobiel vertrekt je baby zo naar dromenland! Haal oplaadbare batterijen eerst uit het speelgoed en laad ze daarna.


Wat voor muziek mobiel hebben of hadden jullie boven de box. Gaat op batterijen en dan hoef je niet steeds dat ding op te draaien. Groot assortiment hippe en trendy muziekmobielen.


Vind een unieke muziekmobiel voor je kindje of als origineel kraamcadeau. Voor optimale prestaties bevelen wij alkaline batterijen aan. Werkt op AA- batterijen (niet inbegrepen). Vrolijke ronddraaiende diertjes boven je, mooie muziekjes om je heen, een rustgevend nachtlampje en. Nijntje-grijs-gebreid- muziekmobiel -Is-eenvoudig-te-bevestigen- aan-bed-of-box-.


Aan de muziekmobiel zitten twee schattige ko. Deze muziekdoos is een uitbreiding voor je muziekmobiel. Doordat het opwindbaar is heeft u geen batterijen nodig. Muziek en verschillende lichtjes. Is eenvoudig te bevestigen aan bed of box.


Behalve het luisteren, stimuleert de muziekmobiel het leren kijken en de hand- oog coördinatie.

BabyMax maakt op deze website gebruik van cookies. Je baby valt rustig in slaap dankzij de Winnie de Poeh- muziekmobiel van Tomy. Ik heb AH gebeld nadat ik mijn dochter in de box legde en tot mijn schrik zag dat de batterij in haar dure tinylove muziekmobiel hadden gelekt.


Chicco muziekmobiel Magic Star De sterrenhemel van deze Chicco muziekmobiel Magic Star doet. Deze mobiel werkt op twee niet bijgeleverde AA batterijen. Ik zit erover na te denken om hem te geven aan mijn zus als haar kindje geboren is . Groot nadeel is dat de batterijen super snel leeg zijn. Maximaal aanbevolen leeftijd: maanden.


Geen batterijen nodig, draaimechanisme.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts