maandag 31 juli 2017

Bokashi

Specialiteit van Oliehandel Tankstations Leo de Pooter is de gasflessen. Je ontvangt van de Antargaz-dealer de bijbehorende Antargaz waarborgkaart waarop de betaalde waarborgsom en het type gasfles ook vermeld staat. De keuring van gasflessen moet periodiek gebeuren door een keuringsorganisme. OCB kan deze keuring voor u uitvoeren. Een gasfles nooit vullen met LPG, tenzij een LPG fles met buitenaansluiting; De normale gasfles.


Na die datum kan de slang poreus worden en gaan lekken. Datum uitgifte: april 200 rev. Transport en handeling gasflessen. Wie een volledige vergelijking van prijzen van gasflessen wil maken, moet naast de aankoopprijs en de hoeveelheid gas, ook de aanschafkost van de gasfles , . Nu wil ik 2e hands via marktplaats een gasfles aanschaffen, maar nu hoor ik weer. Dus niet de ouderdom maar de keuringsdatum is van belang bij het kopen . HGA heeft een groot assortiment Gasflessen Hieronder een overzicht van de diverse soorten en prijzen.


Prijzen zijn ter informatie, hieraan kunnen geen rechten . In de inrichting gebruikte en aanwezige gasflessen moeten:. Daarop niet meer de datum waarop de slangen zijn gemaakt, maar de datum waarop ze vervangen dienen te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts