dinsdag 24 januari 2017

Rvo subsidie praktijkleren

U kunt namens uzelf of namens een organisatie een subsidie aanvragen. Dan kunt u daarvoor subsidie aanvragen. U kunt een aanvraag indienen voor de subsidie praktijkleren voor het. RVO kan tot vijf jaar na vaststelling van de Praktijkleren subsidie nog de documentatie komen controleren.


Dat geldt voor zowel de aanvraag- als de . Met de subsidie praktijkleren wil de overheid stimuleren dat werkgevers.

De subsidies voor het zogenaamde praktijkleren in een bedrijf voor het. De RVO geeft subsidie voor de nominale duur van de opleiding. Ondernemend Nederland ( RVO.nl) voert de subsidieregeling uit in opdracht van. U ontvangt een factuur van Praktijkleren Nederlan nadat u de beschikking van RVO heeft ontvangen.


Er is een nieuwe overheidswebsite voor ondernemers: rvo. Voor informatie en de voorwaarden verwijzen wij u naar rvo. Op dit moment worden alle ingediende aanvragen door het RVO beoordeeld.


Deze subsidie bedraagt maximaal € 2. Werkgevers komen in aanmerking voor subsidie indien zij.

De aanvraag periode voor de subsidie praktijkleren komt er weer aan. Daarvoor in de plaats is de nieuwe subsidieregeling Praktijkleren gekomen. Deze machtiging kan door RVO worden opgevraagd. U kunt dan gebruikmaken van de subsidieregeling praktijkleren.


Aanvragen die het RVO na dit tijdstip ontvangen, komen niet in. Je vraagt de subsidie aan via de RVO. Een kapper met een mbo-leerling in dienst die de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) volgt kan hiervoor in . Subsidieregeling praktijkleren. Met deze sleutel krijgt u toegang tot het eLoket van RVO.


Het aanvragen van de subsidie Praktijkleren kan nog tot september! Om de subsidie aan te vragen gaat u naar de website van RVO. Wanneer komt u in aanmerking voor de subsidieregeling praktijkleren ? Als een bedrijf een MBO-BBL leerling in dienst neemt (beroepsbegeleidende leerweg), dan kan een subsidie van het RVO worden gekregen.


RVO voert de regeling uit in opdracht van het ministerie van Onderwijs, . Het kan zijn dat sommige werkgevers naast de subsidie bij RVO vanuit de . Wilt en kunt u gebruikmaken van deze subsidieregeling , dien dan bij RVO. RVO meldt dat het erg snel gaat met de uitputting van het totaal beschikbare budget. Korting op subsidie praktijkleren mogelijk van de baan.


Tenminste, als zij een subsidieaanvraag op de juiste manier indienden.

De uiterlijke datum om de subsidie praktijkleren aan te vragen, is 15. Meer informatie over aanvragen vindt u op mijn rvo. RVO , wordt het subsidiebedrag . Het leerbedrijf dient de subsidie Praktijkleren aan te vragen via een digitaal aanvraagformulier bij. Leerlingen, deelnemers, studenten of werknemers die een (retail) beroepsopleiding volgen zijn subsidiabel voor . Klik hier voor meer informatie.


Tijdens de sessies zijn adviseurs van RVO. Denk om de regels voor het aanvragen van de subsidie voor praktijkleren. De nieuwe subsidieregeling ´ Praktijkleren ´ vervangt de oude regeling. Biedt u praktijk- of werkleerplaatsen aan studenten?


Hiervoor kunt u praktijkleren subsidie aanvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts