donderdag 12 januari 2017

Magneetvellen

NellieSnellen de website voor al uw hobbyproducten en hobbyartikelen. Dat kan met inkt jet printers en met de meeste . Het grote voordeel hiervan is dat . Misschien is dit ook iets voor u? Om te etiketteren, knutselen, markeren - aan uw fantasie worden vrijwel geen grenzen gesteld.

Deze magneetvellen zijn heel divers in gebruik. Let op: Dit artikel wordt verzonden als pakketpost ! Amagneetvellen doos van velMaak gebruik van de gratis software en templates op de website van Avery. Een goed alternatief is magneettape.


Formaat A4Avery magneetetikettenOneindig. Storage Case opbergbox voor stencils incl. Magnetische Avellen speciaal voor Inkjet-Printer. Mooie professionele hoogwaardige fotokwaliteit, glanzend.

Deze vellen van mm zijn goed sterk en ook op diverse manieren te . Bestel direct en je hebt het snel in huis. Met deze zwarte pad kunt u na het stempelen uw stempels schoonmaken door erover heen-en-weer te wrijven. Ze zijn niet zelfklevend omdat wij ze in eerste instantie willen . Voor al uw papierhobby zoals Hobbyjournaal, kaartkarton, snij- en embossingmallen, stansmachines, hobbygereedschap, Funny . Mijn Winkelwagen - Totaal bedrag: € -. Direct Leverbaar bij De Kwast, de Grootste Online Winkel voor Kunstenaars en Hobby.


Losse magneetvellen voor de grote koffer XL (per stuks) . Magneetvellen voor Opbergkoffer voor mallen. Ce jouet contient des aimants ou des composants magnétiques. Als opbergmogelijkheid of als map om mee te nemen naar diverse gelegenheden. Ga je naar een vriendin voor een avondje knutselen, geef je een. Andere producten uit dezelfde groep.


Joan`s Hobbywereld - Creatieve workshops in de winkel aan de Zaan. Tevens online hobbywinkel met een uitgebreid assortiment hobbyartikelen. Eerst twijfelde ik om deze mee te nemen, .

Opbergbox voor snijmallen met drie magneetvellen , waar de snijmallen op vast blijven zitten. De magneetvellen zijn het meest geschikt om te printen met laserprinters en zijn eenvoudig te knippen. Het papier heeft een matte afwerking . Hobby kraam op de markt webshop De nieuwste 3D artikelen Knipvellen, Stickers, Ponsen, Papier enz. Dan bent u bij Goudsmit Magnetics aan het juiste adres. In elk pakje zitten magneetvellen verpakt.


Heb je vragen over de magneetvellen of over één van onze andere producten? Vul dan het onderstaand contactformulier in. We geven je graag antwoord op je . In onze webwinkel vindt u diverse mooie hobby artikelen om kaarten te maken.


Joy magneetvellen voor grote opbergkoffer. Waarschuwing: laatste item(s) op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts