maandag 5 september 2016

Welke cijfers watermeter doorgeven

Kijk hier welke cijfers van uw meterstand u moet doorgeven voor drinkwater. Hulp nodig bij het doorgeven van uw meterstand? Zoals het vinden van de watermeter ? Links een watermeter met cijfers op de zwarte vlakken. Welke cijfers van de watermeter moet ik invullen?


Als u uw meterstand doorgeeft , zien wij hoeveel water u het afgelopen jaar heeft verbruikt.

Je meterstand moet je elk jaar doorgeven aan je watermaatschappij: dit kan via een. Uitleg over de watermeters van Vitens en hoe u deze af kunt lezen. Elk jaar moet u de meterstanden op deze meter aan ons doorgeven. Zo kunnen we u een goede factuur voor uw. De cijfers laten zien hoeveel water verbruikt is.


U wilt uw meterstand doorgeven. Een watermeter zit in de kelder, meterkast, kruipruimte of in een centrale ruimte als u in. Moet u binnenkort ook uw meterstand aan Oasen doorgeven ? Noteer alleen de zwarte cijfers van uw watermeter.

Controleer of de laatste cijfers dezelfde zijn als het nummer op je meterbrief. Meterstand: de zwart-witte cijfers vormen de meterstand die je moet doorgeven. Afhankelijk van het soort watermeter bestaat de meterstand uit tot cijfers.


Geef ook de cijfers achter de komma door. Welke tijd kan ik kiezen voor een watermeterwisseling? Waar zit mijn watermeter en welke cijfers moet ik doorgeven ? Geef gemakkelijk online uw meterstand door. Bij de veelgestelde vragen leest u hoe u de watermeter af kunt lezen en wanneer u de meterstand doorgeeft. Uw watermeter registreert nauwkeurig hoeveel water u gebruikt.


Na opname van uw stand moet u de zwarte cijfers (bij A) doorgeven aan Brabant Water. Daarop staat een codenummer waarmee u uw meterstand online doorgeeft. De watermeter zit meestal daar waar de waterleiding uw huis binnenkomt.


We noemen dit de hoofdaansluiting. Dit is vaak in de meterkast waar ook de . En waar zit de watermeter eigenlijk? Dat zijn de de cijfers die u moet doorgeven.


Jaarlijks ontvangt u in december het verzoek uw meterstand door te geven. Bekijk hieronder het instructiefilmpje hoe dit in zijn werk gaat: .

En als het goed is moet je de zwarte cijfers doorgeven ? De meeste watermeters hebben namelijk maar drie cijfers voor de . Geef dan hieronder uw meterstanden door. We vragen uw standen voor uw jaarrekening, . Heeft u van ons een verzoek ontvangen? Zo kunt u uw meterstanden gemakkelijk aan ons doorgeven ! De eenheid van elektriciteit is kWh en van gas is dit m 3. Meternummer: dit is het nummer van jouw watermeter. Die cijfers moet je doorgeven aan Eandis. Het doorgeven van uw meterstand kan op verschillende manieren:.


Cijfers achter de komma hoef je niet door te geven. Dan kun je de meterstanden zelf doorgeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts