donderdag 29 september 2016

Tarieven enexis

Informatie over grootzakeljke tarieven , het berekenen van de maandelijkse kosten en onze voorwaarden. Hieronder vindt u de tarievenbladen met de grootzakelijke tarieven. Bijlage 2a bij Tarievenbesluit Elektriciteit 20Enexis. Categorie, Rekenvolume, Tarief , Eenhei Rekencapaciteit. De Autoriteit Consument en Markt (hierna: de ACM) stelt met dit besluit de tarieven vast die.


Hoewel ook haar transporttarieven in 20stijgen heeft netbeheerder Enexis voor het tweede jaar op rij de elektriciteits- en . Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) doet uitspraak over de aansluit- en transporttarieven die Enexis van januari 20tot 1 . In onderstaande tabel treft u de actuele (2018) tarieven aan van Enexis ten aanzien van de Transportvergoeding voor grootzakelijke elektra-aansluitingen. De tarieven zijn in de CapTar-tabel per aansluitcapaciteit terug te vinden. Hier vindt u de tarieven voor het transport van gas over het regionale net.


Enexis is gebaseerd op de rekencapaciteit. Wat ons drijft is energie te brengen waar mensen licht en warmte nodig hebben. Enexis Netbeheer periodieke tarieven gas consument per januari 20- V1. Aansluit- en transporttarieven openbare verlichting (aansluitingen op het “ geschakeld LS-net”) per januari 20pdf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts