donderdag 21 januari 2016

Watermeter doorgeven

Elk jaar moet u de meterstand aan ons doorgeven. Deze stand leest u af van de watermeter. Op deze pagina geven wij u meer uitleg over de watermeter. Zo werkt het doorgeven van uw jaarlijkse meterstand:.


Na het doorgeven krijgt u de jaarafrekening. Welke cijfers van de watermeter moet ik invullen? Hulp nodig bij het doorgeven van uw meterstand? Zoals het vinden van de watermeter ? Of geef direct de meterstand door.


Je meterstand moet je elk jaar doorgeven aan je watermaatschappij: dit kan via een. De watermeter kan zich op verschillende plaatsen in huis bevinden. Het doorgeven van uw watermeterstand is belangrijk, omdat u dan betaalt voor uw daadwerkelijke waterverbruik.


Het komt vaak voor dat klanten dan per . Geef gemakkelijk online uw meterstand door. Bij de veelgestelde vragen leest u hoe u de watermeter af kunt lezen en wanneer u de meterstand doorgeeft. Hebt u van ons een opnameverzoek ontvangen? Dan kunt u op deze pagina heel eenvoudig uw meterstand doorgeven. U ontvangt elk jaar een meteropnameverzoek via de e-mail.


Hebben wij geen e- mailadres of ontvangen wij geen reactie? Meternummer: dit is het nummer van je watermeter. Meterstand: de zwart-witte cijfers vormen de meterstand die je moet doorgeven. Wat vind ik terug in de online klantenzone van De Watergroep? De meest voorkomende zijn: in een meterput, in een . Daarnaast neemt Waterbedrijf Groningen verspreid over het jaar de meterstanden op, als er een nieuwe watermeter wordt geplaatst bijvoorbeeld.


U moet de meterstand elk jaar doorgeven aan uw drinkwaterbedrijf. Het drinkwaterbedrijf gebruikt die. Eén keer per jaar ontvangt u een oproep om de stand van de watermeter door te geven. Geef dan hieronder uw meterstanden door.


Heeft u van ons een verzoek ontvangen? We vragen uw standen voor uw jaarrekening, . Waar zit mijn watermeter en welke cijfers moet ik doorgeven ? Geef de meterstand van de watermeter hier direct door. Eenmaal per jaar komen onze opnemers de meterstand noteren. Indien u niet aanwezig bent, wordt er een meterstandkaartje in . Het is alweer het einde van het seizoen.


Dus tijd om de standen van uw watermeter aan ons door te geven. U kunt uw watermeterstand als . We noemen dit de hoofdaansluiting. Dit is vaak in de meterkast waar ook de . To do: stand watermeter doorgeven vóór zondag! Hoewel het water het komende seizoen op onze tuin aangesloten blijft, houden wij vast aan het.


Geef je meterstanden op tijd aan ons door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts