dinsdag 13 oktober 2015

Slimme meter realtime uitlezen

Elke slimme meter heeft een Ppoort, mogelijk zit deze verstopt onder een klepje. Met de YouLess Pkan je live je slimme meter uitlezen. Deze waarde wordt realtime naar het platform doorgestuurd en kan je dan ook live bekijken in de . Met een Raspberry Pi, een kabeltje en software kun je gemakkelijk de gegevens uit je slimme meter uitlezen. Lees uw slimme meter met UMeter live gratis uit.


Registreer nu en krijg toegang tot uw data en inzicht in uw energieverbruik!

Dagelijks uitlezen – kwartierdats voor elektra en uurdata voor gas. Slimme meter uitlezing (gas en elektra). Dit uitlezen van de slimme meter door Liander gebeurt standaard zes keer per jaar. Ik wil graag mijn slimme meter uitlezen via mijn laptop.


Nee hoor, iedere seconden en is realtime. Op je RPi kan je dan gemakkelijk DSMR Reader installeren. In dit filmje laat ik zien hoe je zelf met behulp van een pkabel en een laptop een slimme meter kan.


Als je nog geen slimme meter hebt kun je wachten tot je er vanzelf een.

Een makkelijk te installeren oplossing voor mijn nieuwe slimme meter. Enelogic Basis leest de slimme meter één keer per nacht uit en toont die gegevens. Uitlezen van de zonnecellen doe ik al via een app en de site van ENElogic biedt . De slimme meter biedt voordelen en energiebesparingsmogelijkheden. Wil je de meterstanden real-time tot je beschikking hebben, dan is er altijd . Wilt u uw verbruik liever realtime volgen ? Door een slimme meter via een gateway toe te voegen aan een KNX-installatie. Energieverbruiksmanagers, die je kunt aansluiten op de slimme meter , geven.


Hiermee krijgt u volledig onafhankelijk (en gratis) realtime informatie over uw. Vergeet niet uw slimme meter te installeren na aankoop van uw Internet Gateway. Welke nadelen kleven er aan de slimme meter ? Wil je real-time je slimme meter uitlezen dan kan je via je ppoort externe apperatuur . Buiten het in gebruik nemen van een slimme energiemeter kun je ook gratis gebruikmaken.


Met jouw toestemmming kunnen we je meter elk kwartier uitlezen. Zo is het mogelijk de meetdata dagelijks uit te lezen en hierop. Essent heeft een app ontwikkeld waarmee huishoudens met een slimme meter direct inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik en -kosten.


Met de slimme meter apps kun je het stroomverbruik en gasverbruik per dag in. Het uitlezen van de slimme meter is gratis, hoe vaak dit ook gebeurt.

Frontier Economics concludeert dat real time uitlezen van slimme meters door energiebesparingsdiensten stuit op zeventien belemmeringen. Onafhankelijk van wie uw energie leverancier is. Hoe zet ik het automatisch uitlezen van mijn slimme meter aan of uit? Een slimme meter is een energiemeter die jouw gas- en elektriciteitsverbruik.


Om deze realtime data beschikbaar te maken voor de vele . Met de BeeClear krijgt u realtime inzage in het energiegebruik van een woning. Denk aan het gebruik van elektriciteit, maar ook gas. Enige voorwaarde is, dat er een slimme meter aanwezig is.


P1-kabel ( uitlezen slimme meter poort).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts