vrijdag 2 oktober 2015

Isolatiefolie achter radiator

Met behulp van radiatorfolie los je dit probleem in een handomdraai op. Laat de folie voorzichtig achter de radiator zakken. De radiatorfolie kan op de muur achter de verwarming aangebracht worden, of de folie wordt direct aan de achterkant van de radiator vastgezet met handige . Kosten voor isolatiefolie liggen tussen € ‐ en € per strekkende meter.


Hij merkte dat de folie heel wat van de stralingswarmte terugkaatst naar de voorkant van de radiator. De muur achter de radiator wordt dus veel .

Houd de glanzende kant naar voren. Klik het magneetband aan de boven- en onderzijde tegen de radiator. Om het meteen goed te doen wil ik ook radiatorfolie aanbrengen.


TONZON is de uitvinder van een type radiatorfolie die achter op de radiator zelf kan worden geplakt (in plaats van op de muur zoals vroeger). Door de folie op de radiator wordt er minder lucht achter de radiator. Met radiatorfolie bespaar je energie.


Ontdek hier meer over de prijs, het rendement en de plaatsing van energiebesparende folie voor radiatoren. Radiatorfolie zorgt ervoor dat van de directe . Deze HR folie kan eenvoudig achter iedere bestaande radiator geplakt worden met dubbelzijdige kleefband of magneet tape, zonder dat de radiator hiervoor .

Bij vrijwel alle radiatoren gaat een groot gedeelte van de afgegeven warmte (straling, geleiding en stroming) verloren via de buitenmuren. Wij hebben hier in huis nog geen radiatorfolie geplaatst en dat is iets. Achter de radiator gaat er dus heel wat warmte verloren via de buitenmuur. Door een radiatorfolie aan te brengen, kan je dat verlies doeltreffend beperken.


Dan is het verwarmen van de muur achter de verwarming niet zo reg: De . Ik wil minder gas verbruiken en achter mijn radiatoren zit nu alleen lucht en een muur 8)7. Op het internet zag ik HR radiatorfolie die je in . Er is radiatorfolie dat je tegen de muur achter de verwarming plakt. Doordat de folie tegen de muur wordt geplakt kun je deze goed zien zitten en dat kan een . Verminder het warmteverlies achter je radiator dankzij deze reflecterende radiatorfolie van Fraunhofer. De folie kaatst de warmte terug, waardoor jij bespaart op . Je hebt dus een soort van spiegel achter je radiator hangen die in plaats. Isolatiefolie voor achter radiator.


Ondervloer voor parket en laminaat isolatiefolie 2mm. TONZON heeft een nieuw type radiatorfolie ontwikkeld die achter op de radiator. Voorkom dat warmte achter je radiatoren via de buitenmuur ontsnapt door.


Breng een isolatiefolie aan om de isolerende functie van je glas te verhogen. Kies je voor een normale radiator , dan kan je nadat een installateur klaar is zelf isolatiefolie aanbrengen achter de radiator. Isoleer muren achter radiatoren en reduceer zo direct warmteverlies, dit kan snel en gemakkelijk met onze radiator isolatie panelen op aluminiumfolie basis.

Ontbrekend: isolatiefolie bol. Het is schuim met aluminium bedekt en te plaatsen achter de radiator. Paneelradiatoren kunt u zowel staand als aan de wand bevestigen. Je warmt alleen de buitenmuur achter de radiator niet op, en met.


Dus is isolatiefolie tegen de muur het beste: behoud van radiatorvermogen. Via de muren achter uw radiatoren gaat een hoop warmte verloren. Tonzon radiatorfolie zorgt ervoor dat de warmte afgifte naar de muur met maar liefst.


Achter elke radiator kun je warmte-reflecterende folie aanbrengen. Dit relatief nieuwe, flinterdunne radiatorfolie plak je tegen de achterkant . Bedenk dan eens dat de achterzijde van die verwarming jouw buitenmuur verhit. Leuk voor de kabouters achter je muur, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts