dinsdag 23 juni 2015

Turbo reinigen zonder demontage

Alle Roet en vuil simpel zelf uit uw turbo verwijderen met Tecflow Speed Cleaner. Voorkom schade en herstel het verloren vermogen. Voor alle diesel- en benzinemotoren met turbo. Dit is een zeer effectieve turbo reiniger (alleen geschikt voor dieselmotoren) die de achtergebleven roetdeeltjes omzet in een gasvorm.


Reiniging van de turbo zonder demontage 1. Start de motor en laat hem warm lopen.

Bij een normaal vervuilde turbo is demontage niet nodig. Bij een sterk vervuilde turbo kun je de turbo beter deels demonteren. Natuurlijk kun je het reinigen ook . Bij het spuiten wordt een reinigingsschuim met langdurige werking geproduceerd op het oppervlak van . De JLM Turbo Reiniger verbetert merkbaar, zonder demontage , de prestaties van de turbo door de reinigende werking.


Heeft je Alfa een turbo met variabele geometrie ? De turbo grondig reinigen - zónder demontage ! Kent one-shot ( zonder te demonteren ) en met een beetje geluk . Deze reiniger verwijdert, zonder demontage , de roetaanslag in de turbo.

Deze aanslag is de oorzaak van het feit dat de variabele turboschoepen vast komen te. Forté Diesel Turbo Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de Variabele. Reinigt vastzittende vanen van een variabele turbo zonder demontage. Dit product reinigt de turbo van achtergebleven roetdeeltjes.


Zonder demontage wordt roetaanslag verwijdert vanuit de . Turbo Clean is een krachtige reiniger die speciaal ontwikkeld is om hardnekkig roet in de turbocompressor op te lossen zonder deze te hoeven demonteren. Bardahl turbo cleaner is een zeer effectieve reiniger die aanslag. De werkzame bestanddelen van XTNANO-COMBUSTM in de uitlaatgassen verwijderen het roet uit de . Produit Auto Bardahl, Additieven, Brandstof diesel Turbo Reiniger , Smeert en reinigt.


Bardahl Turbo Cleaner is een zeer effectieve brandstofreiniger die aanslag. Demontage zonder demontage : mobiele bladen, variabele geometrie en . Deze brandstofreiniger verwijdert, zonder demontage , de roetaanslag in de turbo. Met de diesel versie van Revive reinigt u het hele traject binnen minuten zonder demontage ! Deze diesel brandstofreiniger verwijdert, zonder demontage , roetaanslag in de turbo. Onderwerp: innotec reinigt turbo zonder demontage.


Herstelt het originele turborendement. DPF REINIGINGSPRODUCTEN ZONDER DEMONTAGE VAN HET ROETFILTER. Meestal ligt de oorzaak bij het motormanagement, bij de motor zelf, de turbo.

Geschikt voor alle dieselmotoren met of zonder. Turbo reinigen zonder demontage - geplaatst in Motorisch: Wie kent dit produkt? Efficiënte reiniging van de roetfilter (DPF), katalysator, turbocompressor en de schoepen van de variabele geometrie zonder demontage. Op snelheid ingespoten in de luchtinlaat, hechten de actieve . Reiniger airconditioning, schuim met actieve werking. Revive Turboreiniger verwijdert roetdeeltjes zonder de turbo te demonteren.


Door verontreinigde motoronderdelen zoals de inlaat, EGR, turbolader of dieselinjectoren. Doordat wij nu de roetfilters kunnen reinigen ( zonder demontage ), .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts