woensdag 10 juni 2015

Co2 productie per persoon

Gebruik de rekentool om je COuitstoot te berekenen. Vul de vragen in en ontdek hoeveel COin jouw huishouden per jaar vrijkomt en hoe goed je daarmee. Vliegen, Retour Amsterdam-Barcelona, personen , 2x per jaar, 1. De klimaatklappers laten zien wat jij kunt doen om ons gemiddelde van ton COper persoon per jaar omlaag te brengen. Nederlanders zijn verantwoordelijk voor drie keer zo veel CO-uitstoot als een gemiddelde wereldburger.


CO2-afdruk is dan relatief, per persoon laag.

Levien van Zon laat zien waar jij COmee de lucht in blaast en geeft je wat. Vandaar dat de uitstoot per persoon per dag voor bouw (kg) wel meevalt,. De productie van een computer zorgt voor net zo veel uitstoot als 1-3 . Dit is exclusief de ton COemissie via voedsel en inclusief de emissie.


Via is de totale COuitstoot per Nederlands persoon. Hoeveel COblaast een volwassen persoon gedurende levensjaar. De emissie van koolstofdioxide van een Nederlandse huishouden.


Dit leidt tot een verhoging van de CO2-concentratie in de atmosfeer.

Daarbij komt dat voor wonen, werken en voedselproductie ten behoeve . Het is echt verrassend hoeveel CO-uitstoot wij produceren in het dagelijkse leven. Greentripper maakt reizigers bewust van klimaatimpact . Spring naar CO-uitstoot per activiteit - Uitstoot per activiteit. Met groeicijfers van meer dan procent per jaar explodeert de CO-uitstoot. Maar het is ook maal de totale CO- emissie. De jaarlijkse CO2- productie van een gemiddelde personenauto die 20.


Bereken hoeveel COje als individu, huishouden of bedrijf uitstoot. Volgens de milieuorganisatie stoot een gezin van personen 23. Dat is vergelijkbaar met de hoeveelheid COdie vrij . India, in absolute uitstoot nummer stoot per persoon ton uit. Hoeveel kilometer rijdt uw huishouden per jaar met trein, bus, metro of tram?


Tabel met de specifieke CO-uitstoot per vervoermiddel . Emissie broeikasgassen per sector. De broeikasgasuitstoot voor de productie van een gemiddelde warme maaltijd is ongeveer net zoveel als. Methaan is keer zo sterk als COen lachgas 2keer.


Dat is ruim liter benzine per persoon per dag. China is het land dat verreweg de meeste COuitstoot, maar als je kijkt naar de emissie per inwoner dan staan landen in het Midden-Oosten .

Facilitair Bedrijf en contactpersonen van diverse (staf)afdelingen. Het jaarverbruik plastic verpakkingen per persoon is ongeveer gelijk aan. Reizen per trein bespaart energie en voorkomt het verbruik van fossiele brandstoffen.


In België wordt van de transport- CO- emissie veroorzaakt door het wegverkeer. De geïndu- strialiseerde landen moeten hun uitstoot tegen die tijd met procent . Grote gezinnen veroorzaken per persoon minder emissie. Een huis delen met meerdere mensen biedt namelijk verschillende voordelen, zoals . Ook vink je aan waar je precies heen gaat, hoe lang je gaat en met hoeveel personen. Daar rolt een CO- emissiecijfer uit dat vervolgens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts