woensdag 5 november 2014

Opzegvergoeding energieleverancier

Opzegtermijn of boete bij overstappen? Wilt u overstappen van energieleverancier ? Controleer altijd de voorwaarden van uw huidige energiecontract voordat u . ConsuWijzer legt uit wat de opzegvergoeding is en hoeveel deze maximaal is. Neem contact op met uw energieleverancier. Vraag het energiebedrijf waarom . Dien een klacht in bij uw energieleverancier.


De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft maximale opzegvergoedingen vastgesteld. Energieleveranciers mogen dus niet zelf weten hoe hoog de . Wanneer u tussentijds wilt overstappen van energieleverancier of contract mag de energieleverancier een opzegvergoeding in rekening brengen. Wanneer je tussentijds wilt overstappen van energieleverancier of contract kan deze een opzegvergoeding in rekening brengen. Na het vergelijken kun je besluiten om over te stappen van energieleverancier.


Het kan zijn dat je huidige energieleverancier je een opzegvergoeding vraagt, . De opzegboete of opzegvergoeding is een bedrag dat je moet betalen aan je. Enkele energieleveranciers betalen deze opzegboete gedeeltelijk of zelfs . Brengt de energieleverancier de opzegvergoeding later in rekening? Dan hoeft u deze opzegvergoeding niet te betalen.


Geef dit wel aan uw energieleverancier. Hebt u bijvoorbeeld een energiecontract gesloten van jaar en u verbreekt dit contract, dan kan de energieleverancier u de opzegvergoeding in rekening .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts