donderdag 28 augustus 2014

Nieuwe gasaansluiting

Wettelijke regels bepalen dat wij niet elke aanvraag voor een nieuwe gasaansluiting in behandeling mogen nemen. Voor een nieuwe gasaansluiting stuurt u ook een omgevingsvergunning mee. Icoon De kosten van een aansluiting.


Wat betaalt u voor een nieuwe gasaansluiting ? Nieuwe aardgasaansluiting in een bestaande woning. Voordeliger Een condenserende aardgasketel haalt een hoger .

Doorloop onderstaand stappenplan om zo snel mogelijk een nieuwe aansluiting te realiseren. Beschik je over alle nodige gegevens? Dan kun je online de gegevens ingeven en meteen een . Wilt u een nieuwe elektriciteit- of gasaansluiting aanvragen? Neem dan contact op met uw netbeheerder.


Uw netbeheerder is verplicht om u binnen weken . Enduris is de regionale netbeheerder in Zeeland voor elektriciteit en gas. Enduris staat voor veilig, betrouwbaar en kosteneffici.

De verplichte gasaansluiting van nieuwbouwwoningen vervalt al per juli. Dan moet u een aansluiting aanvragen bij uw netbeheerder. Zonder energiecontract krijgt u echter . Ken uw rechten en plichten bij het aanvragen van een gasaansluiting. Kosten voor aanleg van een nieuwe gasaansluiting.


Het gebruik van mijnaansluiting. Voor een aardgasaansluiting moet je bij uw distributienetbeheerder zijn. Dan heb je uiteraard ook een gasaansluiting nodig. Hier bedraagt de kost 2euro”, gaat Van Wijmeersch verder.


Wat is de nieuwe wetgeving voor gasaansluitingen ? Gemiddeld duurt een gasaansluiting slechts een halve dag. De wettelijke verplichting om nieuwbouwwoningen aan te sluiten op het gasnet komt te vervallen. Hiermee neemt het kabinet een belangrijk stap in het . Betreft Beantwoording vragen over gasaansluitingen. In het geval van Stedin is in circa van de situaties de nieuwe gasaansluiting. Een verbod op gasaansluitingen voor nieuwe woningen, dat is de vraag van de Nederlandse sectorfederatie NVB Bouw.


Meerderheid nieuwe Zuid-Hollandse en Utrechtse woningen zonder gasaansluiting.

Met een gasaansluiting kun je koken en het huis verwarmen. Een nieuwe gasaansluiting is beter vanwege beter materiaal daarnaast kun je ook flink besparen . Jaarlijks krijgen nu nog ruim 40. De basisinstallatie van een nieuwe standaard gasaansluiting omvat volgende werken:.


Plaatsen van teller en afsluiter in de woning. Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers? Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde . De Tweede Kamer zet vaart achter het streven om nieuwe huizen niet langer aan te sluiten op het gasnet.


De coalitie van VV CDA, Den . Waar zijn nieuwe gasaansluitingen niet meer toegestaan? De nu nog verplichte gasaansluiting voor nieuwbouwwoningen komt te vervallen. Hiermee wil het kabinet een grote stap zetten richting het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts