maandag 21 juli 2014

Online ov chipkaart kopen

Je hebt hiervoor een digitale foto nodig en je betaalt via iDEAL. Bij een aantal ov -bedrijven kun je ook nog wegwerpkaartjes kopen. Wil je online je kaart aanvragen dan heb je een goedgelijkende digitale foto en iDEAL. Ook zeer geschikt voor ouderen!


Wij helpen je graag met de keuze! En alles wordt snel thuisbezorgd. Wat zijn de voordelen van het online bestellen van uw . Je zult een aantal dagen moeten wachten tot je . De kosten zijn euro en de kaart wordt binnen ongeveer een. Voorheen moest de reiziger de . Anonieme kaart kopen en activeren.


Losse kaartjes kopen bij een balie of bij de trambestuurder hoeft dus niet meer. Ik kan de OV chipkaart online of aan een balie op stations aanvragen. OV - chipkaart online kopen - makkelijk, snel en goedkoop. Zou ik bij de balie bijvoorbeeld een half uur later . Hier vind je een actueel totaaloverzicht van alle.


Eerst online , dan in het echt en je zult zien. Bestel saldo via internet of laad je kaart op bij een oplaadautomaat op het station. Deze kaartjes koop je met een reisproduct erop. Er zijn papieren chipkaarten voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts