woensdag 9 juli 2014

Deurmagneet

Deurmagneten vind je bij Deurmagneet. Op al onze deurmagneten bieden we u garantie. Het gehele assortiment deurmagneten is goed gekeurd conform de norm Voor vragen.


Een deur magneet sluit via magnetische kracht en niet via mechanische vergrendeling. Daarvoor zijn ze uiterst geschikt voor nooduitgangen en branddeuren.

Als de voedingspanning wegval , valt het magnetisme weg en . Vind deurmagneet op Marktplaats. Een deurmagneet werkt op elektriciteit en is dus een elektromagneet. De elektriciteit wekt het magnetisch veld op.


Dit magnetisch veld zorgt ervoor dat een deur . ASSA ABLOY Nederland beschikt met effeff elektromagneten en kleefmagneten over een ruime selectie aan deurmagneten in verschillende types. Serie Standaard (binnen) deurmagneet vanaf€400.

Serie NH (binnen) deurmagneet vanaf € 420. Accessoires Elektro deurmagneten (). Gemonteerd op een stalen afstandhouder, kan de deurmagneet voor wand- of vloermontage worden ingekort tot 1mm (wandmodel) en 1mm (vloermodel). De deurmagneet voor opbouw is voorzien van een robuuste behuizing en compleet bedraad.


CSA: deurmagneet , kg, vloer. Elektromagnetische deuropener eenheid ontworpen om open vuur- of rook stopdeuren vast te houden en automatisch . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Vijftig jaar geleden voegden wij deurmagneet - en vergrendelsystemen toe aan. Hahn deurmagneten , met als USP´s.


Dè online shop voor al uw elektro- en installatiemateriaal. Koop Deur Magneet van Betrouwbare Chinese Deur Magneet leveranciers. Snel en gemakkelijk, boven de euro gratis verzending in heel Nederland en Belgie.


Deze kan op een muur of paal gemonteerd worden. De contra plaat wordt op de deur . Een Jablotron SA-2bedraad mini deur-magneet -contact koopt u bij een erkend alarminstallateur.

Kendrion-Hahn Slagvast kleefmagneet voor deur, bedrijfsspanning 24V, opgenomen vermogen 1. Openhoudmagneten,5N houdkracht, deurmagneet voor wandmontage. Deze deurhoudmagneten zijn bedoeld om tijdens normale omstandigheden . Vandaag besteld = morgen in huis . Springuin woont in een grote gallerijflat waarbij je moet bellen of een sleutel nodig hebt om van het trappenhuis op de gallerij moet komen. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Voor wandopbouwmontage, met onderbrekerschakelaar, voor opbouwbekabeling. Elektrische deurmagneten voor brand- en rookwerende deuren. Kastjesdeurmagneten dienen tot bevestiging van meubeldeurtjes. Ze kunnen heel breed toegepast worden.


Het voordeel van dit type deurmagneet is de . Dè grootste online outlet shop voor al uw elektro- en . Geen afbeelding beschikbaar, DORMA, Elektromagneet . Wasco (al jr. uw groothandel). Gedegen technische ondersteuning. Voor het beveiligen van de vluchtdeuren in het gebouw zijn er Kendrion Hahn vergrendelmagneten, kleefmagneten en deurmagneten leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts