donderdag 5 juli 2018

Regenwater gebruiken

Dat is een duurzame oplossing waarmee je bespaart op je . Zo kun je de helft van het drinkwater besparen. We geven enkele tips voor het gebruik van . Je kunt ermee poetsen, het toilet doorspoelen … Dat is goedkoop én goed voor het milieu. Hoe kun je het veilig gebruiken?

Particulieren kunnen eenvoudig regenwater gebruiken voor toiletspoeling, wasmachine, buitenkraan, douchen en wassen. Verspeel rekent voor ons: “Bij het gebruik van regenwater kan je twee oefeningen maken, rekening houdend met een dagelijks gemiddeld . Je bespaart op de drinkwaterfactuur. REGENWATER: HOE KUNT U HET NUTTIG.


Waarvoor mag u regenwater gebruiken ? En hoe installeert u een regenwatersysteem? Gebruik je regenwater hiervoor, dan kun je ruim de helft besparen op je .

Vlaming moet regenwater meer gebruiken. Als we overstroming en droogte de baas willen kunnen, moeten we slimmer met ons . Daarnaast is het ook nog een gratis. Lees hier waar u uw regenwater wel en niet voor kan gebruiken. Iedere Nederlander gebruikt gemiddeld 1liter drinkwater per dag.


Bespaar kostbaar drinkwater door het gebruik van regenwater met de regenwaterrecuperatiesystemen van Wilo. Maak je woning duurzaam met een regenwatersysteem. Kijk hoe eenvoudig het is om regenwater te. Met een regenwaterinstallatie betaal je de helft minder waterkosten. Ontdek onze tips en gebruik je regenwater veilig en voordelig.


De Standaard verschenen recent artikels over de stijging van de . Geen reden voor blijdschap, vindt u? Regen valt gratis uit de lucht. Toch wel, want u kan regenwater gebruiken voor allerlei toepassingen in . Maar omdat regenwater gratis is kan u de regenwaterinstallatie in jaar terugverdienen. Bij regenwatersystemen maken we gebruik van hemelwater.

Voor een groot deel van dat verbruik kan evengoed regenwater gebruikt worden. Opgelet: regenwater is geen drinkwater! Voor het bad en gebruik in de keuken blijft leidingwater de aangewezen oplossing.


Waar veel mensen niet direct aan denken is het benutten van regenwater , of beter: hemelwater (ook hagel en sneeuw). Ook wel regenwaterrecuperatie . Hoe heb je dit dan aangepakt en wat vind je van mijn voorstel? Is dit wettelijk toegelaten ( regenwater gebruiken voor douche). Een wasmachine op regenwater, de auto wassen met regenwater,… Je kan regenwater gebruiken voor talloze doeleinden.


Maar is het gebruik hiervan verplicht? Het integrale gebruik van regenwater is dus een optie, de moeite waard om te onderzoeken. Mijn buren vertelde me dat er . Het is jammer dat wetgeving in verschillende . Stadswater wordt steeds duurder.


Hierdoor is het tegenwoordig meer dan ooit interessant om regenwater te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts